Bizz Up Magasinerne

Bizz Up Magasin, Bizz Up Online, Læs Bizz Up, nr. 10

Forår 2019

Ole Henriksen

Manden bag skønhedsprodukterne vi alle kender. Læs om Oles liv, op- og nedture på hans rejse som forretningsmand, og kom helt tæt på.

Søstjernefabrik

Læs om hvordan cirkulær økonomi, gør pestilens til proteinkilde.

Code of Care

Har din virksomhed en strategi for socialt ansvar?

Danmarks største arbejdsplads

Vestjylland kaster snøren ud efter kompetencerne.

Bizz Up Magasin, Bizz Up Online, Læs Bizz Up, nr. 9

Efterår 2018

Bent Fabricius-Bjerre

Manden der har lavet business siden 1950 og ikke spilder tiden – Læs det store interview med manden der har skrevet musik til nærmest hele danmarks historie.

Jacob Risgaard og Coolshop

Læs interviewet med manden bag Coolshop og om at succes kommer af flid og evenen til at udfordre det ordinære.

Cold Hawaii Vildmarksbad

Cold Hawai og den rå natur er populær som aldrig før, læs artiklen om hvordan konceptet baghavewellness.

Autobutler

Læs om hvordan Peter MIchael Oxholm Zigler satte autobranchen i bevægelse.

Foråret 2018

Vi har besøgt Rosa, som du sikker kender fra Den Store Bagedyst samt Vild med Dans og mange tror hun er en pensioneret farmor med kærlighed til kager. To ud af tre er rigtige, men pensioneret er så langt fra sandheden som noget kan være. Læs om Rosas vej til iværksætterlivet og til i dag hvor hun kan fejre 10 års jubilæum som direktør i H2O Branding.

Vi har været i Bilernes Hus og teste sprit-nye Kia og Nissan. Vi er blevet meget klogere på el og hybrid og vi håber du bliver det samme. Læs iværksætter og lokalpolitikker, Jarl Gorridsen’s vurdering af bilerne.

Lukket for logo-land. En ny forståelse for sponsorater er ved at se dagens lys. Thisted Forsikring har forstået det. Læs mere om dette og om Malthe som i en alder af 14 år SELV finder sponsorater for over en halv million kroner for at finansierer sit motorløb.

NYT: Revisorens Brevkasse. Spørgsmål og svar fra jer læsere om alt mellem himmel og jord.

Ulrik Wilbek –12 spørgsmål til manden der har skiftet boldtrænertitlen ud md Borgmesterkæde og bestyrelsespost.

GDPR:

Som Dommedag er vi blevet advaret om den nye persondatalov. Vi har spurgt juristen om hvordan vi gør in real life og hvor farlig den egentlig er.

Bizz Up Magasin, Bizz Up Online, Læs Bizz Up, nr. 8

Efteråret 2017

Denne udgaves tema er teknologi. Læs om Kongen af Internettet, Martin Thorborgs liv, når han er hevet ud af sin komfortzone og snakker om andet end, teknologi og internet. Lasse Løber fortæller om “smartphones afhængighed” og giver nogle gode råd og værktøjer til hvordan du bliver mere effektiv med din smartphone. Læs også en spændende case om Gaby Gosztola, som laver klæder med lys.

Bizz Up Magasin, Bizz Up Online, Læs Bizz Up, nr. 7

Foråret 2017

Temaet for Bizz Up 2017 Forår er at tage chancer. Læs bl.a. om CULT Brian, som startede i forældrenes garage og nu er i 42 lande. Læs mere om hvordan han spillede mod de helt store – og vandt.

Bizz Up er en række netværksevents rundt om i de små og mellemstore byer i Jylland. Formålet er at skabe inspiration, netværk, sparring og forhåbentlig være med til at skabe forretning for en lang række iværksættere og etablerede virksomheder.

Bizz Up Magasin, Bizz Up Online, Læs Bizz Up, nr. 6

Efteråret 2016

Temaet for Bizz Up 2016 Efterår omhandler arbejdspres. Læs om Lizl Rand som giver gode råd om psykisk førstehjælp. Læs om hvordan man kan kombinere et karriereliv med ro, afslapning og tid til selvudvikling.

Bizz Up Magasin, Bizz Up Online, Læs Bizz Up, nr. 5

Foråret 2016

Temaet for Bizz Up 2016 Forår omhandler arbejdsglæde og motivation. Læs og oplev en af Danmarks mest succesfulde forretningsmænd, Jesper Buch – også kendt fra TV.

Bizz Up Magasin, Bizz Up Online, Læs Bizz Up, nr. 4

Bizz Up 2015

Temaet for Bizz Up 2015 er vokseværk som magasinet i den grad også har. Vi har haft stor glæde af Boostnu.dk og der er allerede lagt nogle spændende æg i kurven.

Bizz Up Magasin, Bizz Up Online, Læs Bizz Up, nr. 3

Bizz Up 2014

Temaet for Bizz Up 2014 skabes af Soulaima Gouranis’ foredrag Tag magten over din karriere. Soulaima Gourani forstår om nogen at navigere i nuet og investerer i fremtiden.

Bizz Up Magasin, Bizz Up Online, Læs Bizz Up, nr. 2

Temaet for Bizz Up 2013 er fremtidens erhvervsliv. Derfor har vi blandt andet i magasinet en artikel af fremtidsforsker Johan Peter Paludan, som du også vil kunne møde på de fire Bizz Up events.

Bizz Up er en række netværksevents rundt om i de små og mellemstore byer i Jylland. Formålet er at skabe inspiration, netværk, sparring og forhåbentlig være med til at skabe forretning for en lang række iværksættere og etablerede virksomheder.

Bizz Up Magasin, Bizz Up Online, Læs Bizz Up, nr. 1