Bizz Up Magasinet er et gratis erhvervsmagasin som formidler inspiration, tips og tricks, motiverer og giver værktøjer til dig der brænder for dit arbejde. Det gør vi igennem spændende artikler om både den kendte og (endnu) ikke-kendte iværksætter, guides fra eksperter, test at ny teknologi, apps elller relevante produkter og meget mere.

UDGIVELSER /

Bizz Up Magasinet udkommer fysisk to gange årligt (maj/november) og løbende på bizzup.dk til over 100.000 læsere.

DISTRIBUTION /

Du finder Bizz Up Magasinet i mange af landets erhvervs- og innovationsmiljøer og kontorhoteller. Magasinet fungere også som inflight magasin i DATs fly, hvor det dagligt bliver fyldt op over 6 måneder, inden det erstattes med næste magasin. Herudover sendes det direkte til til en lang række erhvervsadresser i hele Danmark.

Se mere om distribution her!

 

De enkelte artikler giver ikke udtryk for Bizz Ups holdning. Har du spørgsmål, så er du meget velkommen il at henvende dig til Bizz Up Teamet.

Bizz Up Teamet

Bizz Up Team, Chef, direktør, Salg, Lise
📞 22 25 93 02
✉️ lise@bizzup.dk
Hun har haft så mange bestillinger på Just Eat, at hun i skam måtte oprette en ny bruger, hendes livret er sovs, helst brun sovs med kartofler og hun er måske den ældste Gulddreng-fan.
Bizz Up Team, Marketing, Salg, Louise
📞 20 70 92 49
✉️ louise@bizzup.dk
Kæreste med Bill gennem 13 år, hun har ikke noget kørekort og hun kan ikke huske hvad en diskette er.
Bizz Up Team, Event, Jeanette
📞 60 57 03 30
✉️ event@bizzup.dk
Har altid en bog liggende ved natbordet, men har aldrig læst den, lytter til Kim Larsen imens hun løber og hun har ved et uheld ”håndknaldet” en orne ihjel.
Bizz Up Team, journalist, Majbritt
Har aldrig set ét eneste afsnit af Sex and the City, drømmer om et rullende sommerkontor i en VW Splitbus fra 50’erne og hader kommaregler af et ondt hjerte – skriver som det passer mig.
Bizz Up Team, fotograf, Preben
Efter flere år hvor han hver eneste dag har løbet de 7,5 km. kl. 5.20, løber han nu først om eftermiddagen, han cykler når det er muligt, men allerhelst vil han i svømmehallen.
Bizz Up Team, grafiker, Mette
Hendes blodtype er vingummi, hun samler på Anthon Berg chokoladepapir, så hun kan tapetserer en væg.