Hvad siger vores annoncører?

IT Mobilshoppen, Reference, BIzz Up

“Vi havde en artikel i Bizz Up forår 2019, hvor vi fortalte om vores nye forretningsidé og produktudvikling – nemlig Bæredygtigt IT/Grønt IT. Vi fik derefter en henvendelse, fra en kvinde fra Esbjerg, som ville vide mere om vores spændende koncept, hvilke produkter vi forhandler, reklamationsret og garanti på produkterne. Hun synes så godt om ideen, at hun ville kigge forbi butikken, når hun kom til Viborg.”

Torben Pedersen, IT Mobilshoppen

”Som annoncør i Bizz Up har vi oplevet nogle fleksible muligheder for at få vores budskab ud til en yderst relevant målgruppe.

Senest har vi fået muligheden for at lægge en content upgrade ud på en af vores online artikler. På den måde fik vi udbredt kendskabet til en e-bog vi gerne vil have udbredt til de virksomheder, der dagligt besøger bizzup.dk.”

Gitte Olrik, NORU.dk

“Vi er glade for den promovering, vi får i Bizz Up magasinet, nyhedsbrev og sociale medier med henblik på vores brevkasse og egne artikler. Det er med til at få et godt budskab ud til relevante personer, der står og mangler råd eller vejledning i forhold til deres forretning. Derudover er vi meget tilfredse med samarbejdet, der er til de fine events, der afholdes i løbet af året.”

Josefine Sahl Nielsen, Revision Limfjord

 

‘Normalt synes jeg ikke at de magasiner som bliver tilbudt i flysæder er noget at råbe hurra for, men Bizz Up magasin dækker nogle emner og rammer nogle vinkler, som gjorde at, den i forvejen korte, flyvetur med DAT føltes endnu kortere.”

– Morten Melby, Feedwork