Undersøgelser viser, at det gode vejr kan have en demotiverende effekt på dem, som sidder på et kontor hele dagen afskærmet fra båd sol og varme. Det kan derfor være en god ide for virksomheder at investere i faciliteter, som gør det muligt for medarbejdere at få en bid af sommervarmen.

Hvis der er mulighed for det, så er det ganske fordelagtigt for en arbejdsplads at investere i en terrasse, hvor det er muligt for de arbejdende at tage nogle små pauser i løbet af dagen for at lade op. Uden at blive alt for demotiverede af at sidde indendørs hele dagen.

Terrasse typer

Hvis ”projekt terrasse” skal sættes i gang på kontoret, så er det godt at sætte sig ind i de forskellige valgmuligheder. Der findes to terrassetyper, der findes de som er overdækkede og de som ikke er. Flere vælger at investere i en overdækket terrasse, da det øger mængden af tid, som det er muligt at tilbringe ude på terrassen. Dermed kan dine medarbejdere også få glæde af terrassen når det f.eks. regner.

Terrassevarmer

En terrassevarmer kan være en god investering, i et land som Danmark, hvor vejret kan være enormt varierende. Inden der investeres i en varmelampe, så kan det være til stor fordel, at lave lidt forhåndsresearch. Det er nemlig vigtigt at vælge den helt rigtige terrassevarmer, til lige netop dig og dit uderum.


LÆS OGSÅ: SKRU NED FOR VARMEN OG OP FOR PRODUKTIVITETEN


Der findes forskellige typer for terrassevarmere, det er ikke kun designet som varierer, men også måden hvorpå terrassevarmere får energi. Der findes nemlig både terrassevarmere, som opvarmer ved brug af gas hvor andre modeller opvarmer ved brug af el. I mange år var de gasdrevne terrassevarmere det mest populære valg, det har dog med tiden vist sig, at det er til større fordel at investere i en eldreven terrassevarmer. Der er faktisk flere grunde til, at en eldreven terrassevarmer, er det bedste valg.

En elektrisk terrassevarmer koster ifølge Energistyrelsen 4-6 gange mindre end en gasdreven en. Det gør den elektriske terrassevarmer til en effektiv varmekilde, som helt nøjagtigt koster helt ned til 1-5 kroner i timen. Dermed er en elektrisk terrassevarmer både det mest energibesparende og miljøvenlige valg.

Højt humør på kontoret

Hvis der er faciliteter til det, så kan det være en fordel at investere i ’materialer’ til kontoret som kan øge humøret blandt medarbejdere. Et højt humør øger effektiviteten. Det er videnskabeligt bevist, at menneskehjernen bliver i bedre humør af at kigge på grønt. Derfor kan det være en fordel at investere i noget grønt til kontoret, om det så bliver placeret på selve kontoret eller på altan/terrasse.

Øg sikkerheden

Desværre oplever mange kontorer tyverier, hvor tyven er kommet ind gennem en altandør. Det kan derfor være en fordel at investere nogle penge i noget sikkerhed til kontoret. Safegroup.dk forhandler en masse tyvesikrede løsninger, som gør det sværere for tyven at slippe indenfor uden at blive bemærket i tide.