Ét år efter Dately stod i Løvens Hule og takkede nej til en investering – udkommer nu med det nye skud på stammen.

Det er et år siden, at Nicolai Mazur, stifter af virksomheden Dately ApS, stod i Løvens hule og søgte en investering. Sidenhen har det taget fart, og for Nicolai og teamet har det været en spændende tid med fart over feltet.

Da Nicolai, tilbage i vinteren 2021, stod i hulen foran løverne, var de blot to mennesker ansat i Dately. I dag er teamet vokset, og samlet sidder de alle på Datelys eget kontor i hjertet af København. Her arbejder de på højtryk for at sprede nærvær i de danske hjem. Efter flere betydningsfulde investeringer, fik Dately rejst kapital, som var med til at skabe en yderst tilfredsstillende omsætning i 2022.

Nye investeringer, B2B-salg, 20.000 bokse sendt afsted og en omsætning der steg med 300% fra forhenværende år, har Nicolai og resten af Dately kun fået mere blod på tanden af endnu et lærerigt år. Siden Løvens Hule, har fokus været på at udvikle konceptet i tæt samarbejde med kunderne. Det har resulteret i mange iterationer, læringer, udfordringer og succeser. Derfor står Dately nu også med deres nyeste skud på stammen.

Som Nicolai også viste i Løvens Hule, var konceptet dengang, baseret på et date-i-en-boks produkt, som kun fandtes på abonnement. Siden afsnittet rullede over de danske skærme, har efterspørgslen kun vokset og behovet for at udvikle Datelys produkter er ligeledes taget til.

Virksomheden har uundgåeligt også mødt bump på vejen i en usikker tid. Derfor arbejder de også konstruktivt med den data de får, så de bedst muligt er omstillingsparate ift. hvad der er behov for, og hvad der efterspørges.

”Vi har lyttet til kunderne!”

DatelyI takt med en udvidet produktportefølje, et større team og flere ressourcer har Dately i samarbejde med deres loyale kunder, opnået uundværlige indsigt i kundernes behov og ønsker. De erfaret sig hvor skoen faktisk trykker hos målgruppen, og har tilpasset deres produkter til dem.

De har lært meget hen ad vejen, og den brugbare viden, som de får fra kunderne undervejs, har gjort at de har kunne imødekomme dem, hvor de er. De har lyttet, og for teamet har det været en proces at nytænke konceptet ”den perfekte hjemmedate”. De har nu et nyt, færdigbagt produkt, som de er ekstremt stolte af.

 ”Den feedback vi får er sindssygt værdifuld for os, og derfor bruger vi den selvfølgelig også!” – fortæller Nicolai.

Derfor har Dately lanceret en ny Dateboks, og de er meget spændte på hvordan deres kunder vil tage imod det nye koncept!

Produktet er blevet udviklet for at gøre det nemmere at skabe nærvær i hverdagen og huske kærestetiden. De har forenklet produktet, og ved at koge det ned, er de nu endt med en mindre og billigere boks – men som forhåbentligt vil skabe den samme værdi hjemme i stuerne.

De lærte hurtigt at præferencegraden hos kunderne var, og er høj. Alle par er forskellige, og det har derfor været en udfordring at afkode hvad folk ønskede og foretrak i deres boks.

Dately håber at de, med denne boks, kan overskueliggøre hverdagsdaten yderligere, og på den måde leve op til kundernes forventninger!

Der er stor optimisme omkring den nye dateboks, og Nicolai Mazur og teamet er meget spændte på hvad 2023 ellers vil bringe dem!

Dately vil skabe nærvær flere steder!

”V forsøger hele tiden at leve op til vores kunders ønsker i takt med, at vi også griber nye muligheder” – fortæller Datelys stifter Nicolai Mazur

Som noget helt nyt skal Dately til at skabe nærvær andre steder end blot hjemme i stuerne. Nyligt har Nicolai lukket en aftale med strandhotellet Marienlyst, og har en ambition om at lukke flere aftaler med ESS Group-hotellerne. For Dately handler det om at bidrage til mere kærestetid, og de tror på at det kan være med til at skabe den ekstra følelse af nærvær. Den nærvær, som man ønsker, når man tager væk fra hverdagen, på et ophold.

Virksomheden befinder sig i en utrolig spændende tid, og med en ambition om at komme yderligere udover stepperne, har virksomheden sat sig et mål om at vækste med 200%. Målet skræmmer bestemt ikke stifteren Nicolai Mazur. For med alle de ting, som de har i kakkelovnen for det kommende år, er han sikker på at de i fællesskab nok skal nå målsætningerne!

Dansk lydteknologi er i absolut verdensklasse, og da lydbranchen er en stor aftager af elektroniske komponenter, udvides messen EOT – Electronics of Tomorrow i år med et eventområde dedikeret til lyd.

The Wave er navnet på området, der kan opleves, når EOT løber af stablen i MCH Messecenter Herning 9.-11. maj 2023.

Lyd og elektronik er to tæt forbundne størrelser i den moderne verden, hvor vi tilmed overalt omgiver os med begge. Af samme grund er det helt oplagt, at EOT – Electronics of Tomorrow i år dedikerer et større eventområde til netop lyd – et område med både udstilling, iværksættere, eksempler på lydteknologi og en konference med konkrete cases og spændende forskere på programmet. Et område, der er skabt i samarbejde med Sound Hub Denmark og Danish Sound Cluster, og som med sit ambitiøse format vækker stor begejstring i MCH A/S.

’Vi har oplevet en stor efterspørgsel på at få lydindustrien repræsenteret på EOT, og det glæder os,
at vi med så stærke samarbejdspartnere kan sikre en høj faglighed og innovationshøjde på området. Danmark er helt i front inden for lydteknologi, og derfor er det oplagt, at branchen er repræsenteret på EOT, der sætter fokus på fremtidens teknologi’,
konstaterer projektleder i MCH A/S, Christina Rosenlund.

Det nye eventområde kommer til at summe af lyd, akustik, teknologi og innovation, og det har fået navnet The Wave, der refererer til både lydbølger og nye tendenser. Alle sanser stimuleres i området, hvor både etablerede aktører i branchen og håbefulde iværksættere på vej frem vil være at finde.

Danish Sound Cluster er en medlemsbaseret forening, der bygger bro mellem virksomheder, iværksættere og vidensinstitutioner med det hovedformål at støtte innovationskraften i den danske lydbranche og være med til at skabe mere vækst i branchen. Derfor glæder man sig meget over at være samarbejdspartner med Sound Hub Denmark på EOT’s nye eventområde.

’The Wave sætter fokus på den danske lydbranche, som med 50.000 ansatte fortjener en helt anden opmærksomhed, end den aktuelt får. Branchen står for fire procent af den danske eksport og
omsætter for 70 milliarder kroner årligt, men skriger samtidig på kvalificeret arbejdskraft’,
konstaterer CEO i Danish Sound Cluster, Torben Vilsgaard og fortsætter:

’Derfor er det meget vigtigt at skabe synlighed om branchen og dens mange attraktive jobs.
Og ét af formålene med The Wave er således for vores vedkommende at få tydeliggjort, hvad den danske lydbranche rent faktisk kan. Der hersker nemlig en høj innovation – eksempelvis er den teknologi, der anvendes i danske høreapparater, væsentligt mere avanceret end den teknologi, der bruges i eksempelvis mange techgiganters produkter’.

Sound Hub Denmark: Lyden skal pirre og foldes ud på EOT

Også i Sound Hub Denmark, der er verdens første internationale lydteknologi- og innovationsmiljø for virksomheder og iværksættere, har man en klar dagsorden for, hvad The Wave-eksponeringen skal bruges til.

’Vi skal gøre lyd relevant i andre brancher end de sædvanlige ved at inspirere de brancher,
der har brug for lyd i deres produkter – og dem, der endnu ikke ved, at de har et behov.
Derudover skal vi udbrede kendskabet til, hvor stærk Danmark er inden for lyd’,
fastslår CEO i Sound Hub Denmark, Peter Petersen og fortsætter:

’Vi har som overordnet mål at tiltrække talent og videns-arbejdspladser til Danmark, og ser EOT som en god mulighed for at få flere hertil, folde lyden ud og pirre til endnu større udnyttelse af landets styrkeposition inden for lyd. Det kan ske via flere partnerskaber på tværs, brug af verdensklasse-faciliteter og i sidste ende fysisk tilstedeværelse her i landet. Innovation, talentudvikling og iværksætteri samt lærende fællesskaber er i højsædet for os’.

Ambitionen er, at EOT med The Wave fremadrettet skal være det faste mødested for lydindustrien. Et sted, hvor man mødes på tværs, inspireres, bliver klogere, ser nyheder på markedet og møder resten af elektronikindustrien.

Det er altid en god idé at spare penge, der hvor det er muligt – det gælder både i privatsammenhæng men også erhvervsmæssigt. Jo flere penge der kan blive sparet, desto flere penge er der til noget andet. På et kontor er der mange lamper og meget lys, og derfor kan det være en god idé at kigge på de pærer, som sidder i lamperne. Derfor kan du overveje at udskifte de nuværende pærer med sparepærer. En sparepære er et godt alternativ til en glødepære. De er billig i indkøb og har en rimelig lang levetid. Derudover kommer sparepærer i mange forskellige former og med forskellige sokler, hvilket betyder, at du sagtens kan finde sparepærer til kontoret.

Bedre arbejdsindsats med en dæmpbar pære

På et kontor er der meget lys, og derfor kan det være en fordel, at det er effektiv belysning og gode pærer. Med en energisparepære får du en pære, som holder op til 5 gange længere end en konventionel glødepære. Derudover fås de i forskellige farvetemperaturer og sokler, og mange lavenergipærer kan dæmpes, hvilket kan være en fordel på et kontor, da belysning kan hæmme ens arbejdsindsats, og der kan være behov for forskellige slags lysstyrker. Ulempen med en energisparepære er, at det kan tage lidt tid, før der kommer lys, derudover aftager levetiden relativt hurtigt, når de tændes og slukkes ofte.

Køb de rigtige pærer

Det kan være rigtig irriterende at købe de forkerte pærer, derfor er det altid en god idé at være sikke på, hvilken pære der er brug for. Der er stor forskel på sokler. Når du køber en lavenergipære, står der altid, hvilken type pære det er. På den måde kan du være sikker på, at du køber den rigtige sparepære, som passer i kontorets armatur. Udskift pærerne på kontoret og opnå energibesparelser.

 

 

 

Har du et virksomhed og ønsker at gøre hverdagen på kontoret lidt mere spændende og interessant? Så kan du og din virksomhed eksempelvis overveje tech investeringer gennem en investringsfond. Derudover kan en optimeret indretning af din virksomheds kontor også bidrage til en mere interessant og produktiv hverdag for alle medarbejdere på kontoret.

Hvad er en tech investeringsfond?

En fond, som tech investeringsfond ved Mads Christiansen, er en type fond, der fokuserer på tech investeringer – det vil sige at investere i teknologiske virksomheder. Fonden investerer typisk i tidlige stadier af udvikling og vækst til store virksomheder, der har potentialet til at skabe betydelige afkast. Fonden kan også investere i mere etablerede teknologiske virksomheder, der ser på mulighederne for at øge deres markedsandel. For at blive invester på vegne af en virksomhed, skal man blot sammensætte og vægte en portfølje, underskrive en investeringsaftale og overføre gennem netbank, hvorefter du modtager en mail med et investeringsbevis.

Optimér indretningen på kontoret

Det er ikke kun virksomhedens økonomi og tech investeringer, som bedrager til en spændende hverdag på kontoret. Det gør de fysiske omgivelser også – ligesom en ny tilgang til det at arbejde er mere i fokus. Det er vigtigt at have en god indretning på kontoret, da det har stor betydning arbejdsglæden og produktivitet. Man kan eksempelvis overveje, om der skal være flere mindre grupperum og kroge, hvor man kan slappe af, for at skabe et hjemmeligt miljø. Endelig kan man pynte lidt op med forskellige dekorationer som billeder, planter med mere, således at kontoret ikke bliver alt for sterilt og inaktivt. Jo gladere medarbejdere, jo mere produktiv vil hverdagen på kontoret typisk være, og så er der også plads til at holde mere fri.

Fordele ved at investere som virksomhed

Der er flere fordele forbundet med at investere som virksomhed, blandt andet, at formålet over tid er, at få et positivt afkast. Det vil sige at virksomheden kan tjene penge på investeringerne, ved Mads Christiansen, over en længere tidshorisont og dermed få mulighed for at vækste endnu mere. Det giver også virksomheden mulighed for at diversificere porteføljen, så den ikke er overfølsom overfor ændringer i markedet. Endelig giver investeringer det firma, der investerer dem en mulighed for at udnytte nye teknologier og trends, og derved bedrage til en mere spændende og inspirerende hverdag på kontoret.

At blive investor i en investeringsfond ved Mads Christiansen er en god måde at gøre hverdagen på kontoret mere spændende – samtidig med at det er fordelagtigt for virksomheden. Sammen med en optimeret indretning, så kan det bidrage til en innovativt og givende hverdag på kontoret.

Iværksætter Katja Bamberger Bro fejrer 5 års fødselsdag med sit samtalespil Small Talk – Big Questions® og at spil nr 250.000 er gået i trykken

Onsdag d. 1.3 fejrer Small Talk – Big Questions® fødselsdag og i den anledning er der lavet en særlig BIRTHDAY udgave af spillet, som indeholder 49 spørgsmålskort om fødselsdage, fest og alt mulig andet. Æsken er god at give i fødselsdagsgave, men kan også bruges, når man selv skal holde fødselsdag. På bagsiden af spørgsmålskortet er lavet en linje, man kan skrive navn på, så man også kan bruge kortet som bordkort. Det giver helt nye samtaler blandt gæsterne og bagefter kan de tage deres spørgsmålskort med hjem til minde om festen.

Samme uge som udgaven udkommer, kører en Go Card kampagne med et gratis fødselsdagskort, som du finder på alle Go Card standere på cafeer og i biografer i hele Danmark. Hent dit gratis kort og svar på spørgsmålet ’Hvad er det bedste ved fødselsdage?’ For Katja Bamberger Bro er svaret: At fejre dagen med dem, man holder af, så Small Talk 5 års dag er en hyldest til alle dem, som har været med på hendes rejse med spillet siden 2018.

Udover distributionen i Bog&idé, Kon-tur, Lirumlarumlej, Legebyen mm, har Katja Bro lavet særudgaver af spillet til flere store virksomheder, som ISS, Stark, Novo, Lundbeck, Danske Bank og Ørsted. I oktober udkom hendes nyeste produkt: Small Talk – Big Questions® BORDKORT med spørgsmål på. De blev pre-launched til Elle Awards, ligesom vi til Danish Beauty Award så hendes spørgsmål i både foyeren og på bordene.

Digitale pauser

Katja Bros samarbejde med Julemærkehjemmene, som udover et spil også tæller to års eksponering på TV2s julekalender. På Tinka-julekalenderen var der Small Talk – Big Questions® spørgsmål bag på hver låge samt en fold-selv æske på bagsiden, så de 125.000 julekalendere ikke skulle smides ud, men kunne laves til et bæredygtigt spil, som kunne bruges igen og igen. Katja Bro sluttede 2022 med at udforme spørgsmål til børneunderholdningsfolderen i Sticks’n’sushis nytårsmenu. Med andre ord har Katja Bamberger Bro siden den første udgave i 2018 formået at skabe et samtalebrand, som når langt ud over æskerne – ’samtale skal ind ALLE steder, for hvor der er mennesker, er der historier. Og de historier skal vi dele med hinanden, for når vi lytter, lærer vi hinanden bedre at kende. Og det er i sidste ende kærlighed’ fortæller Katja Bamberger Bro, som har døbt sig selv SAMTALEDRONNING.

’Jeg går meget op i, at vi husker at holde digitale pause’ fortæller Katja Bro ’med en marketingbaggrund som min, er jeg meget optaget af medier – særligt sociale medier, som ikke var en del af min uddannelse. Jeg har derfor måttet tillære mig at bruge dem og jeg synes det er en sjov legeplads, at være på, MEN ligesom at man ikke kan være på legeplads hele tiden, er det vigtigt at holde pauser fra SoMe og andre apps’ fortæller hun. ’Derfor går jeg meget op i at vi alle holder digitale pauser og husker at tale sammen, når der er skræmfri tid – og her er Small Talk – Big Questions® et rigtig godt værktøj til hurtigt at sætte gang i nye samtaler. Det gør ikke noget, at samtalerne starter med smalltalk, for ofte bevæger vi os hurtigt ned i store spørgsmål (big questions) – deraf navnet på spillet.

Nyt design

Katja har lavet mange bestseller-udgaver af Small Talk – Big Questions®: fra de første familieudgaver til Datenight lavet i samarbejde med Christian Fuhlendorf og Jacob Ley samt DIRTY TALK lavet med Elisa Lykke.

 

I forbindelse med 5 års fødselsdagen får de tre første udgaver tilført lidt ekstra ’krymmel’ på forsiden, nemlig ordene ’Familie/Family’, ’Teenagers’ og ’Ferie/Vacation’, da flere nemlig efterlyste kategorier for de første udgaver.

’Da jeg begyndte at lave flere spil, kaldte jeg dem i starten 1, 2 og 3, men så troede folk, at de skulle starte med at købe 1’eren, hvilket måske forklarer, hvorfor den blå i lang tid solgte bedst. Jeg tog tallene af igen, og har nu påført temaer på æskerne i stedet. Så er det nemmere at finde lige den, men har brug for. Desuden har jeg sidenhen lavet flere spil med temaer såsom natur, kunst, HR og udgaver, som bygger på bogudgivelser. Spørgsmålene er forskellige i alle æsker og er både på dansk og engelsk’ fortæller Katja Bamberger Bro.

Hvad bringer fremtiden?

I år er der foruden BIRTHDAY spillet, planlagt to nye udgaver af Small Talk – Big Questions®. Den ene hedder film, TV & streaming og den anden er under udarbejdelse med et stort brand, så den kan Katja ikke løfte sløret for endnu. Dertil kommer mange virksomheds-og velgørenhedsfester, som får specialdesignet Small Talk – Big Questions® bordkortene med særlige spørgsmål og logo på. Og så er der en drøm om at komme til USA med et helt særligt produkt, som vi endnu ikke har set. Katja Bro har ellers solgt hendes HOTEL-udgave til et hotel på Hawaii, men drømmen breder sig forhåbentlig til større dele af landet ’overthere’. Vi glæder os til at følge med.

Kun det bedste til dine kunder. Det gælder bestemt også, når det handler om deres oplevelser online. Den bedste e commerce løsning til din virksomhed, er den, som styrker dit brand og giver kunderne en god oplevelse på din webshop.

Det er afgørende, at du har en god hjemmeside med et brugervenligt design. Det betyder, at siden skal være let at navigere rundt i og indeholde alle de informationer, som dine kunder har brug for. Dertil er det vigtigt, at du har gode billeder af produkterne samt relevant tekst om dem. Endelig er det essentielt for din succes, at du tilbyder hurtige leveringer samt nemme returneringsmuligheder. På den måde vil dine kunder opleve god service og dermed føle sig trygge ved at handle på din webshop.

Et brugervenligt og attraktivt webshop design er guf for øjnene

Det er vigtigt at have et brugervenligt og attraktivt design, når du laver en webshop. Det gælder både det visuelle udtryk, men også for den måde, dine kunder navigerer rundt på siden.  Som regel vil et rent og simpelt design være bedst, så du undgår at overbelaste kunden med informationer eller farver. Husk også at holde dig til samme farvepalet i hele websidedesignet, herunder logoet , så dit brands visuelle identitet er let at genkende.

Markedsføring af en ny B2C-webshop

Hvis du ved, hvilken målgruppe du ønsker at ramme, kan du let lægge en strategi for markedsføring. Er det et bredt publikum eller har du et specifikt segment i tankerne? Når du har defineret din målgruppe, kan du begynde at tænke på de forskellige markedsføringskanaler som du kan bruge til at nå ud til dem. Her kan det være en god ide at starte med sociale medier som Facebook og Instagram, da disse platforme giver dig mulighed for at oprette annoncer der rammer præcis den målgruppe som du ønsker.

Hvor meget tid og ressourcer er der behov for til lanceringen af ​​min webside

Det afhænger meget af, hvor kompleks din webside er. Hvis du har en simpel webside med få sider og et begrænset antal funktioner, kan det tage mindre tid at lancere den end en mere kompleks webside med mange sider og flere funktioner. Det er vigtigt at overveje, hvilke ressourcer der skal bruges til lanceringen af ​​din webside. Du skal nemlig både overveje ting som hosting, design og udvikling.

For at skabe et stærkt brand og en god kundeoplevelse på din B2C webshop skal du fokusere på både visuel identitet, kvalitet af produkterne, oplevelsen af webshoppen og ikke mindst, hvordan du behandler dine kunder.

Et kontors mødelokale kan indrettes på mange forskellige måder efter behov og ønsker. Et godt mødelokale har forskellige funktioner som kan gøre mødeoplevelsen bedre. Dette handler blandt andet om gode og komfortable møbler, der gør arbejdet nemmere og udstyr af forskellig art, der gør det nemt for alle at afholde et effektivt møde. Hvis dette lyder relevant for jer, så kan du med fordel læse med videre.

Indretning af pladsen til taleren

Det kan nogle gange være en god ide at inkludere talerstole i et mødelokale på jeres kontor. Det kan der være forskellige grunde til. Det kan blandt andet fungere som en god base for taleren eller mødelederen. Måske bør I derfor søge rundt efter en talerstol i en god højde, og med en overflade med plads til talepapir eller en computer, så taleren kan finde sig godt til rette. Der findes heldigvis forskellige former for talerstole.

Hvordan er pladserne rundt om mødebordet indrettet?

Tiden rundt om bordet skal helst bruges komfortabelt og godt. Derfor kan det også være en god ide at få indrettet mødelokalet på en måde så alle mødedeltagere sidder godt og behageligt under mødet. Det kræver gode og komfortable stole, i et lokale der også gør det muligt at sidde og for eksempel tage notet undervejs, eller arbejde ved computeren. Undersøg derfor markedet for borde hvor alle kan sidde rundt om et bord og være godt med til mødet.

Søg inspiration til indretningen online

Online kan du finde en lang række inspirationskilder til indretningen af mødelokalet. Hvis du mangler inspiration til hvordan indretningen af et mødelokale kan se ud, så kan det især være en rigtig god ide at finde frem til billeder, videoer og viden online, som du kan tage med dig videre i din indretningsproces. Søg efter relevante emner og søgeord online, og du vil se et bredt udvalg.

I de senere år har hackere brugt en ny teknik til at nå deres ofre: betalt annoncering. Ved at bruge betalte annoncer kan de nå ud til et bredere publikum og øge deres chancer for at inficere flere enheder med malware. Denne teknik er blevet mere og mere almindelig, og det er vigtigt for brugerne at være opmærksomme på risiciene og tage skridt til at beskytte sig selv. En effektiv måde at gøre dette på er ved at bruge en ad blocker.

Hvordan virker det?

Den grundlæggende idé bag denne teknik er enkel: Hackere køber annonceplads på legitime websteder og bruger disse annoncer til at levere malware til intetanende brugere. Disse annoncer kan have mange former, såsom popups, bannere eller endda falske søgeresultater. De kan ligne legitime annoncer, men de er faktisk designet til at narre brugere til at klikke på dem.

Når en bruger klikker på en af disse annoncer, kan de blive omdirigeret til et ondsindet websted eller bedt om at downloade en fil. Denne fil kan se ud til at være harmløs, men det er faktisk malware, der kan inficere brugerens enhed. Når først malwaren er installeret, kan den gøre en række ting, såsom at stjæle personlige oplysninger, optage tastetryk (keylogger) eller tage kontrol over enheden.

Problemet med denne teknik er, at det kan være meget svært for brugere at skelne mellem legitime og ondsindede annoncer. Hackere bliver mere og mere sofistikerede i deres taktik, og det kan være svært for selv de mest kyndige brugere at identificere disse svindelnumre. Derfor er det så vigtigt at bruge en adblocker.

Sådan virker en adblocker

En adblocker er et stykke software, der forhindrer annoncer i at blive vist på websteder. Det virker ved at blokere den kode, som websteder bruger til at vise annoncer, hvilket betyder, at brugerne aldrig ser dem. Dette kan være en fantastisk måde at beskytte mod ondsindede annoncer, såvel som irriterende.

Der er mange forskellige adblockers tilgængelige, både som browserudvidelser og selvstændige programmer. Nogle er gratis, mens andre kræver et abonnement eller engangskøb. Uanset hvilken man vælger, er det vigtigt at sikre sig, at den er velrenommeret og løbende opdateres. En god adblocker bør være i stand til at blokere ikke kun traditionelle annoncer, men også popups, omdirigeringer og andre typer ondsindet indhold.

Hvad kan man ellers gøre?

Ud over at bruge en adblocker er der andre trin, som brugere kan tage for at beskytte sig mod denne type angreb. En af de vigtigste er at være forsigtig med at klikke på annoncer, især på websteder, der ikke er velkendte eller betroede. Hvis en annonce ser mistænkelig ud eller for god til at være sand, er det nok bedst at undgå det.

Det er også en god idé at holde software og operativsystemer opdateret, da dette kan hjælpe med at beskytte mod kendte sårbarheder, som hackere kan forsøge at udnytte. Derudover bør brugere være forsigtige med at downloade filer eller programmer fra upålidelige kilder, da disse også kan indeholde malware.

Mens brug af en adblocker kan være en effektiv måde at beskytte mod ondsindede annoncer, er det vigtigt at huske, at det ikke er 100 % sikkert. Hackere udvikler konstant nye teknikker til at undgå adblockere og levere deres malware til brugerne. Det betyder, at brugerne skal forblive på vagt og have en flerlags-tilgang til sikkerhed.

En måde at gøre dette på er at bruge en kombination af forskellige sikkerhedsværktøjer, såsom antivirussoftware, firewalls og virtuelle private netværk (VPN’er). Disse værktøjer kan arbejde sammen for at give omfattende beskyttelse mod en række trusler, herunder ondsindede annoncer.

Et andet vigtigt skridt er at uddanne dig selv om de seneste sikkerhedstrusler og bedste praksis for at forblive sikker online. Dette kan involvere at læse sikkerhedsblogs, følge brancheeksperter på sociale medier eller tage onlinekurser i cybersikkerhed. Ved at holde sig informeret og opdateret kan brugerne bedre beskytte sig mod de seneste trusler.

Konklusion

Som konklusion bruger hackere i stigende grad betalte annoncer til at nå deres ofre og inficere deres enheder med malware. Denne teknik kan være svær at opdage og kan have alvorlige konsekvenser for brugerne. En effektiv måde at beskytte mod disse trusler er ved at bruge en adblocker. Ved at blokere annoncer og andre typer ondsindet indhold kan en adblocker hjælpe med at forhindre brugere i at utilsigtet klikke på falske annoncer eller downloade malware.

Sikkerhed bruges i mange forskellige henseender. Det kan være, når du kører bil eller færdes i trafikken. Det kan også være sikkerhed i form af at have sine ting for sig selv. Sikkerhed er essentielt både i privat- og arbejdsregi. Lad os sige, at du har en virksomhed, hvor I sælger en masse tøj. Tøjet befinder sig på et lager, og på lageret er der varer for mange penge. Det vil være ærgerligt, hvis det forsvinder. Så hvorfor ikke tænke fremad og fokusere på sikkerheden i jeres virksomhed?

Skal lageret til jeres virksomhed sikres?

En måde at sikre jeres virksomhed samt lager på, kan være at anskaffe sig et professionelt alarmsystem. Det kan fås i mange forskellige formater, men det første, du kan gøre, er at undersøge og se mere om alarm til virksomheder. Det kan være første skridt i processen om at sikre dine varer og dine medarbejdere. Ikke nok med at et alarmsystem kan muliggøre, at man kan have sine ting for sig selv, så kan det ligeledes være en måde at skabe tryghed blandt medarbejdere og kollegaer.

Hvilket alarmsystem, der passer bedst til din virksomhed og jeres behov, kan være svært at finde ud af. Derfor er der mulighed for at inddrage eksperter på netop dét område, således at I kan få installeret det alarmsystem, som passer bedst til din virksomhed og jeres behov. Det kan være en idé at reflektere over, hvad I tænker er det vigtigste i forhold til sikring af jeres virksomhed og eksempelvis lager eller kontorområder.

Sørg for at have styr på forsikringskrav

Din virksomhed har med al sandsynlighed en forsikring i tilfælde af ulykker eller tyveri. Til denne forsikring kan der være særlige krav, der skal opfyldes, for at forsikringen kan udbetales. Et af disse kan eksempelvis være, at virksomheden skal have installeret alarmer. Med et skræddersyet alarmsystem højner du chancerne for at undgå indbrud og stiller samtidigt virksomheden godt, hvis ulykken alligevel skulle ske.

Den teknologiske fremgang har været i søgelyset de sidste mange år, og alligevel mener IT-virksomheden, MeeW, at de brygger på noget helt ekseptionelt. Virksomheden blev stiftet i 2017, og omfatter en række brands og selskaber, der samlet forventes at rejse et mindre tocifret millionbeløb, når de lader sig notere på den Nordiske Vækstbørs’, Spotlight.

 Teknologien er kommet for at blive

Inden for de seneste årtier, har hardware, software og diverse Ai-teknologier sat et større præg på den danske industri. MeeW er blot én ud af de mange IT-virksomheder, der i sin daglige beskæftigelse hjælper flere virksomheder med at bane vejen for deres digitale transformation. De leverer alt fra apps og webbaserede løsninger til hardware og Ai, hos danske såvel som store internationale kunder.

Selskabet har siden sin stiftelse tilbage i 2017, investeret stort i alt fra EEG, Ai til nu at udvikle deres egne selvstændige brands, og til at investere i andre lovende teknologivirksomheder.

Nu tager MeeW skridtet videre, og ligger kursen mod den Nordiske børs, Spotlight, hvor der forventes at rejse 18,5 millioner danske kroner. Inden for den nærmeste fremtid vil virksomheden nemlig sælge ud af deres aktier, og give flere folk medejerskab i den sunde venture forretning.

Noteringen afviger til gengæld fra de tidligere sete noteringer på det danske og svenske marked, da MeeW lader sig notere med alle sine tilhørende holdingselskaber. Men hvad menes, der så med det? MeeW er et alsidigt paraplyselskab, for en række datterselskaber og brands, under navnene MeeW BRANDS, MeeW STUDIOS og MeeW INVEST.

  • MeeW STUDIOS tilbyder end-to-end rådgivning, såsom softwareudvikling-, design-, kommunikation- og marketingservices. Hertil samarbejder MeeW med en lang række ministerier, C25 selskaber og kunder, og hjælper dem med at finde løsninger, på de udfordringer de står overfor.
  • MeeW INVEST fremgår som investeringsbenet i selskabet, og investerer i en række lovende teknologivirksomheder.
  • MeeW BRANDS består af 6 forskellige brands, som virksomheden selv har været med til at søsætte ved hjælp af de kompetencer, der befinder sig i de respektive afdelinger i MeeW STUDIOS.

Opkøb af aktien giver derfor direkte medejerskab i de brands som MeeW allerede har fået søsat samt de porteføljeselskaber, som MeeW har investeret i. Aktien kan derfor være profitable på flere områder.

Progressiv vækst og resultater på bunden.

MeeWs utrolige vækst og positive resultater kan være tegn på, at virksomheden har fundet et nøjagtigt market-fit, og at der dermed, er et stort potentiale for fortsat vækst i fremtiden. Selskabet har på rekordtid ramt en 2-cifret million omsætning, og huser i dag over 50 medarbejdere. Med blot 5 år på bagen, har virksomheden formået at skabe en progressiv omsætning år for år, og i de senere år, en positiv bundlinje. Fra 2021-2022 havde MeeW en vækst på knap 100%, hvilket i sig selv, taler for en ekspansion og fra 2022 – 2023 vækstede selskabet med knap 300%. I følge den administrerende direktør og stifter, Armin Kavousi profiterer selskabet af mulighederne:

“Vi har siden stiftelsen mødt muligheder, der kunne diversificere vores forretning, åbne flere forretningsmodeller og give potentiel upside. Vi valgte derfor at fokusere på forskellige områder indenfor teknologi, og vækstede vores lederteam til at kunne håndtere en alsidig forretning. Det har givet en signifikant vækst i antal medarbejdere, omsætning og på bunden. På nuværende tidspunkt hviler vores fokus på, vedligeholdelse af vores stærke og sunde tech venture forretning, og med de kundeaftaler der ligger klar for 2023, er vi mere en fortrøsningsfulde for regnskabsåret 2023” – Siger den administrerende direktør, Armin Kavousi.

MeeWs direktør ser lys fremtid for sig, og tror på, at de kan stjæle rampelyset for de indledende noteringer vi kommer til at se i år.

 

FAKTABOKS OM MEEW

  • Blev grundlagt i 2017 i Fredericia
  • Tech venture builderen har formået at øge medarbejderstaben med 62 % på blot 2 år.
  • Paraplyselskabet har en række datterselskaber og brands, under navnene MeeW BRANDS, MeeW STUDIOS og MeeW INVEST
  • Har haft en profitabel vækst på 200-300% fra 2021 til 2022.