Lytter du ordentligt efter, når der bliver stillet et spørgsmål og er du lydhør overfor dine medarbejdere? Lær at lytte højere med iværksætteren Jonathan Løw, der med sit ledelsesforedrag giver dig mulighed for at træne din nysgerrighed og evne til at lytte.

Du skal være lydhørig, hvis du ønsker at dygtiggøre dig som leder og individ. Jonathan Løw ønsker at få alle ledere til at overveje én ting – Nemlig hvor gode de er til at lytte til deres medarbejdere. En amerikansk undersøgelse viser nemlig, at den gennemsnitlige leder er 18 sekunder om at afbryde en medarbejder. På de 18 sekunder vil lederen umuligt nå at lytte til de brugbare nye ideer og indspark, hvilket er ærgerligt i en tid, hvor der efterspørges mere medarbejderinddragelse.

Jonathan Løw tror på at ledere, der evner at lytte og handle på nye ideer og tiltag, kommer til at præge fremtiden. Derfor stiller han spørgsmål direkte til ledelsen for at finde ud af om de faktisk lytter i hverdagen. Evnen til at lytte højere er noget, der kan trænes, men det kræver træning og fokus at forbedre denne evne.

Jonathan Løws foredrag inden for ledelse skal træne din nysgerrighed og evne til at lytte højere. Listen Louder-filosofien går ud på, at ledere hele tiden bør lytte efter og efterspørge medarbejdernes ideer, så medarbejderinddragelsen kan udvikle virksomheden i sidste ende.

Evnen til at lytte kan og bør trænes, så ledelsen lærer at lytte højere.

Læs mere om Jonathan Løw på de sociale medier:

https://www.linkedin.com/in/jloew/

https://www.facebook.com/jonathanfenstenloew