Det slogan lever 37-årige Dan L. Christiansen til fulde op til. I hans virksomhed er der højt til loftet, fladt hierarki, arbejdsglæde og engagement og han realiserer drømme til alle i hele landet, som drømmer om vand under kølen – vel at mærke en køl af høj kvalitet.

Dan L. Christiansen har alle dage været entreprenant. Lige siden han som 15-årig fik afslag fra Told og Skat på at blive momsregistreret på grund af sin unge alder, har han forfulgt sine drømme. Selv om han fik afslag, bankede han et firma op med hjemmebiografer til private og senere skærme mm til lufthavne, mødelokaler og lignende. At Told og Skat gik glip af momsen, kunne han ikke gøre for. Det var jo stadig tilladt for ham at drive virksomhed – og leve drømmen dét ville han.

I dag ejer han firmaet Bluebay Marine A/S i Silkeborg. Virksomheden sælger nye og brugte amerikanske fritidsbåde – lige fra små eldrevne joller til lidt lystfiskeri op til milliondyre mange hestekræfters luksusyachts med kahytter og alt, hvad man kan drømme om i maritim luksus. Alle højt anerkendte brands.

Et godt mærke i butikken gør det ikke. Det er ifølge Dan L. Christiansen lige så vigtigt, at der er kvalitet i dialog, rådgivning, salg og service. Ordentlige dialoger, som afdækker kundens ønsker og behov, reel og ærlig rådgivning, et salg, som ikke bare afspejler virksomhedens ønske om at sælge, men først og fremmest afspejler virksomhedens ønske om at sælge det rigtige produkt i forhold til kundens ønsker og muligheder og endelig efterfølgende en service, som bare altid er helt i top.

Dan L. Christiansen drives af sit motto ”Live the Dream” og af et stærkt ønske om selv at styre og bestemme i eget liv. Fra barnsben har han fået at vide af sin far, at man kan, hvad man vil – intet er umuligt. De ord er benzinen i hans motor og motivationen er lige så klar: ”Du skal leve livet mens du kan; pengene er ikke et mål i sig selv – men at have en daglig glæde ved det du laver og ved livet i sig selv. Dét er målet!