Kathrine von Grumbkow tiltræder som driftsdirektør hos Fintech virksomheden Astro.io.

Astro.io, investering, Bizz Up
Kathrine von Grumbkow skifter efter 18 år i ledende compliance og risk roller i den finansielle sektor til fintech-virksomheden Astro.

Fintech virksomheden Astro.io styrkes ved tiltrædelsen af Kathrine von Grumbkow som driftsdirektør. Hun kommer med 18 års compliance, risk og ledelseserfaring fra den finansielle sektor

Astro app’en lanceres til efteråret efter en succesfuld test for en lukket gruppe af brugere sidste år.

Fra Kathrine selv lyder det, at hun glæder sig til at bevæge sig ind i Fintech efter at have arbejdet med corporates i mange år. “Astro gør investering i finansielle markeder forståelige for alle, hvilket tiltaler mig utrolig meget. Det er en unik mulighed at bidrage med min erfaring i udviklingen af en virksomhed, der giver den nye generation mere kontrol ved handel med finansielle aktiver.”

Kathrine startede sin karriere hos Finanstilsynet, inden hun etablerede compliancefunktioner og bidrog til udarbejdelsen af regulatoriske rammer hos Danske Bank og Nets.

Hos Astro spiller Kathrine en nøglerolle i at operationalisere Astro samt bane vejen for fintech-virksomhedens fondsmæglerlicens.

“Jeg er begejstret for, at vores team er styrket med en så dygtig operationel og compliance kapacitet som Kathrine. Hun sikrer operationel ekspertise og bidrager til etableringen af en sund kultur i et tempofyldt startupmiljø,” siger Rasmus Koch Nielsen, administrerende direktør hos Astro.

Astro.io er en next-gen investeringsapp, der tilbyder personlig inspiration og feedback baseret på din viden og interesser. Ved at kombinere aktiehandel med interaktiv læring og personaliseringsalgoritmer er du i total kontrol i de finansielle markeder.