Vi har været i gemmerne og fundet nogle af de bøger der bare skal læses, hvis du vil være med i klubben.

 

Datingkongen

En moderne Simon Spies, Danmarks svar på Hugh ”Playboy” Hefner, ”50 Shades of Wagner”. Kært barn har mange navne. Morten Wagner fortæller om hvordan han startede Dating.dk og alt hvad der fulgte med.

En befriende beretning om et iværksættereventyr, som bestemt ikke har været på bekostning af sjov og ballade og andre afsavn, som ellers ofte er tilfældet. Morten er meget ærlig i sin beretning og man kan ikke undgå at blive en smule forelsket.…

Masser af drengerøvshistorier og nervepirrende opgør fra begivenheder vi alle husker fra den gang internettet sagde duuiidduuu-prrr.

En spændende, inspirerende og ikke mindst underholdende iværksætterhistorie om politik, damer, studie, sport og selvfølgelig forretning. Og til fyrene, så er der datingtip at hente fra Kongen selv til alle sidst.

Helt klart et af de bedste iværksættereventyre jeg har læst!

 

 

 

 

 

 

 

 

Succes uden afsavn

Biblen til iværksætteren. Den handle om noget så filosofisk som at få succes i sit arbejdsliv, så vel som i sit privatliv, uden at gå på kompromis – uden afsavn. Mange andre har forsøgt sig med at skrive sådan en bog. ”Hjælp-til-selv-hjælp” – kategorien. Ærlig talt, så mister jeg ofte interessen, når der i bøger, blogs eller andre steder begynder at gå for meget Gajol-pa

kke i den. Men Martin Bjergegaard og Jordan Milne har formået at holde interessen på højeste niveau gennem hele bogen. Korte kapitler, fyldt med konkrete værktøjer, som du kan bruge i dag! Bogen gør samtidig op med, at du min skal arbejde 70 timer i ugen for at få succes. Helt klar et Must Read!

7 gode vaner

I samme kategori er Stephen R. Coveys ’7 gode vaner,’. Han fortæller om hvordan du med 7 simple vaner får et bedre liv, ja, faktisk mener han at bogen vil ændre dit liv markant!

Jeg elsker budskabet om at tage ansvar for sit eget liv, der er kun én til at ændre tingene og det er dig selv. Du kan ikke ændre andre, men du kan starte med at ændre dig selv.

En super god bog, hvis du stræber efter personlig udvikling og den er skrevet så du kan bruge vanerne både i dit arbejdsliv og privat.
En bog jeg har fået anbefalet 100 gange før jeg endelig fik kastet mig over den. Det virker som om jeg er den sidste i verden som læser den. I hvert fald har rigtig mange i mit netværk læst den og anbefaler den. Så er du en af de få tilbage som endnu ikke har haft glæden, så kom i gang.