Efteråret står for døren og det giver anledning at kigge i garderoben efter det lidt varmere tøj. Hvis det er tid til fornyelse, så har vi fundet to styles til den modebevidste business kvinde, som ikke går på kompromis med god kvalitet og komfort. De to sæt med efterårsmode er fundet hos Flot.nu.

Business babe in blue

Et klassisk jakkesæt med god komfort i en lækker og rolig marine blå, som udstråle coolness og stil.

Vi har fundet en buks, en blazer og et tørklæde. Under blazeren kan man pifte sættet op med en spraglet skjorte eller holde det simpelt med en sort eller hvid T-shirt. Du må gerne være modig med din eftersårsmåde, så du kan skille dig ud fra alle striktrøjerne.

SAND WOMEN,

SAND BLÅ BLAZER UGAMI REMI

Efterårsmode

Jakken er figursyet og giver en flot talje. Den har stræk, som giver en optimal komfort til den rejsende forretningskvinde. Den krøller ikke og lukkes med to knapper.

Style: UGAMI REMI

Materiale: Japansk uld med stretch

Pris 3.099,-

 

SAND,

BLÅ ANKELBUKS I STRETCH UGAMI

Efterårsmode

I samme stil og i samme mærke har vi fundet en klassisk, glat buks med stiklommer, en synlig knap og med bæltestropper. Modellen er ankellang, som giver et sommerligt look og passer til både høje og flade sko.

Style: Ugami Strech Midori Ankle

Materiale: 97% POLYESTER 3 % ELASTAN

Pris 1.399,-

 

 


LÆS OGSÅ: 3 TIPS TIL MERE VILJESTYRKE – VI STARTER I GARDEROBEN


MIND OF LINE

Efterårsmode

BLÅ MØNSTRET TØRKLÆDE M. RØD KANT

Vælges der en simpel hvid skjorte under blazeren, så kan sættet med fordel piftes op med dette lækre, rektangulære tørklæde fra Mind of Line.  Den blå grundfarve med et creme grafisk mønster og en rød kontrast silkekant, danner rammen om motivet og giver en masse energi til hele sættet.

Kvalitet: hør/silke

Pris 799,-

Sommerlig skønhed i efterårets farver

Hvis man ikke er så farveforskrækket, men gerne vil have lidt farve på her til efteråret, men uden det skal blive det rene farvelade, så er her et sæt, som er en skøn sag her mellem sensommer og efterår. Giv din efterårsmode et frisk pift, og gør dig synlig i hverdags billedet.

SAND WOMEN,

SKJORTEKJOLE MED MULTIPRINT OTILE

Efterårsmode

Sommervejret er ofte at finde et godt stykke ind i efteråret, hvilket tillader bare ben en denne flotte, lange og let transparente skjortekjole fra SAND. Kjolen er med lange ærmer og har knapper hele vejen ned. Der følger et bindebælte med i samme stof som kjolen, som kan bruges til både hverdag, businesslivet og fest.

Style: OTILE

Materiale: 100% Viscose

Pris 2.799,-

 

MULBERRY´s SMALL ANTONY

Efterårsmode, Mulberry

Mullerry’s tasker og punge i de rolige efterårsfarver, vil alle passe til dette sæt. Vi har valgt denne modellen i farven solid grey, som er foret med bordeaux for at give en lækker kontrast, som også står godt til kjolen. Tasken har et stort rum og en lille lomme og en justerbar lærredsrem, og den vil være prikken over i’et til din efterårsmode.

Farve: Solid Grey

4.500,-