Vi bliver som mennesker inspireret af vores omgivelser og det miljø, som vi befinder os i. Derfor er rammen for arbejdet utrolig vigtig for arbejdsglæden, motivationen og evnen til at tænke nyt.

Hos SACKit skaber vi loungemøbler, som danner rammen for det gode arbejde. Og pauserne ind imellem. Indret små oaser og iøjefaldende loungeområder, som er perfekte til det lille afbræk i hverdagen. Nyd kaffen, tag et uformelt møde eller lad kreativiteten flyde i komfortable omgivelser. Vi har samlet vores bedste råd til indretningen af arbejdspladsens små oaser.

”Design, funktionalitet og kvalitet er altafgørende, når du skal vælge møbler til indretningen af dit kontor. I vores produktudvikling har vi altid for øje at skabe fleksible kvalitetsløsninger, som du får glæde af i årevis.”

  • Founder SACKit, Kristoffer Glerup
  1. Skab indbydende loungeområder

At skifte plads og arbejdsstilling i løbet af dagen kan bidrage med fornyet inspiration. Hyggelige loungeområder med komfortable møbler indbyder til et afbræk i hverdagen, hvor kollegaer kan lade kreativiteten blomstre og få ny energi.

  1. Vælg kvalitet og klassisk design

At erhverve sig nyt kontorinventar er en investering, som du skal have glæde af i mange år. Klassiske designs og holdbarhed er derfor afgørende, hvis du skal kunne bruge møblerne hver dag i årevis. Vi anbefaler altid, at du sikrer dig at vælge slidstærke tekstiler og massive materialer.

  1. Vælg design og stil, som matcher virksomhedens brand og visuelle profil

Kontoret giver dine gæster et billede af virksomheden som helhed. Det er derfor vigtigt at vælge møbler og interiør, som afspejler virksomhedens identitet og DNA. Imponér dine gæster med lækre omgivelser og rum til gode møder af både formel og uformel karakter.

Vi anbefaler RETROit sækkestolene eller SACKit Nordic Loungestole for at skabe et cool hang-out område. Brug også SACKit Nordic barstolene til at skabe et anderledes loungemiljø til møder, frokosten eller fredagshyggen.