Høretelefoner på en helt ny måde. Med TOUCHit høretelefonerne lancerer danske SACKit et par revolutionerende Bluetooth høretelefoner med lyd, komfort og ANC i særklasse. SACKit er de første på markedet med det specielle Double Doughnut design med to puder på hver ørekop.

”Over-ear høretelefoner er kendt for at have den bedste kvalitet, når man taler lyd og Active noise cancellation. Det store men i forhold til over-ear modellerne er, at man ofte går på kompromis med udseende og design. Vi udfordrer normerne og har insisteret på at skabe et par on-ear høretelefoner med lydkvalitet og ANC på niveau med over-ear modellerne.” – fortæller Kristoffer Glerup, stifter af SACKit

Double doughnuts til ørerne giver dobbelt så lækker lydSACKit, TOUCHit, Bizz Up, Bizz Up 2018, Headphones

Som noget nyt for høretelefoner har TOUCHit to puder på hver ørekop. SACKit kalder det for Double Doughnut design. Det specielle ved Double Doughnut designet er, at det sikrer lyd og ANC på niveau med over-ear høretelefoner i et par super komfortable on-ear høretelefoner.

Kristoffer Glerup uddyber visionen bag designprocessen: ”Vi har taget udgangspunkt i de eksisterende produkter på markedet og udfordrer det, vi kender, for at skabe endnu bedre løsninger til vores kunder. Med det nye design behøver du ikke længere at gå på kompromis med design og størrelse på høretelefonerne for at opnå den bedste lydkvalitet og ANC.”

Danske SACKit blev stiftet i 2012 og har siden da haft fart på og vækster voldsomt i disse år. Den økonomiske vækst i virksomheden betyder, at der er flere ressourcer til at udvikle nye produkter i eget design. Nyeste skud på stammen er TOUCHit høretelefonerne, som følger det velkendte skandinaviske designudtryk, som er gennemgående i SACKit’s produkter.

Fede features

TOUCHit er et par trådløse Bluetooth høretelefoner i elegant dansk design. Der er kredset for detaljerne; kvalitetsstoffet, det lækre proteinlæder og farvesammensætningerne skaber et eksklusivt resultat, som matcher den moderne forbruger.

De 22 timers batteritid gør TOUCHit til den perfekte makker på farten. Høretelefonerne kan betjenes direkte på ørekoppen, så du ikke behøver at tage telefonen op af lommen for at skifte til næste sang eller besvare et indkommende opkald. Den håndfri telefoni kombineret med ANC funktionen gør ligeledes høretelefonerne ideelle til kontorbrug.

SACKit, TOUCHit, Bizz Up, Bizz Up 2018, Headphones

TOUCHit høretelefonerne kan købes hos en række SACKit-forhandlere i hele landet.

Se mere på www.sackit.dk. SACKit – Dare yourself