I Nordjylland tæt på Vesterhavet ligger det smukkeste strandhotel, og her har du mulighed for at komme på et romantiske hotelophold med en, du holder af.

Har du lyst til at komme på Badehotel Vesterhavet?  Her er der smukke, lyse rammer, høje arkitekttegnede paneler, håndlavede døre og gammeldags kittede vinduer. Interiøret består af en god blanding af både nye og gamle møbler, der har referencer tilbage i tiden men samtidig også møbler i moderne former og farver. Hotellet er nyopført i 2017 med respekt for den danske badehotel- tradition og sans for kvalitet og moderne komfort.

Til badehotellet hører en lækker wellnessafdeling, sådan at du rigtigt kan få løsnet op i spændinger, der måtte være i kroppen. Til de lidt mere aktive er der også et fitnessrum med gode forhold og fine redskaber lavet i amerikansk valnøddetræ.

I sommerperioden får du mulighed for at benytte den unikke og hyggelige gårdhave, der hører til badehotellet. Her kan du høre bækken, der løber igennem, og der er masser af grønne oaser, hvor du kan få serveres frokost eller en kold drink.

Du kommer ind i lobbyen som det første, og det fungerer som hotellets bar og lounge, hvor du kan nyde din kaffe en let anretning eller en drink, inden du skal have middag i deres egen restaurant, der anvender gode, lokale råvarer og bygger på en dansk/fransk kogekunst.