Efteråret og vinteren står for døren, og det giver anledning at kigge i garderoben efter det lidt varmere tøj. Vi har samlet lidt nyt mode til garderoben, og vi har fundet de mest populære trends, så du kan blive klar til efterår- og vintermoden.

5 ting til business manden

skjorte, ham, businessman, efterår/vinter 2019

LIAM skjorte fra Samsøe & Samsøe

En langærmet herretrøje i 100% bomuld med regular fit. Rund nederste kant og læg bagpå kombineret med en pæn krave og en brystlomme giver en raffineret finish til skjorten.

 

 

skjorte, ham, businessman, efterår/vinter 2019

MIT LAMMFELLIMITAT fra PULL&BEAR

En lækker cowboyjakke i 100% bomuld udvendig, og 100% polyester for. Kraven omfavnes af imiteret uld og giver jakken et stilet og cool look. Jakken har metal knapper som lukning af selve jakken og brystlommerne.

skjorte, ham, businessman, efterår/vinter 2019

 

Brune Støvletter fra Crickit

Der er ikke noget dårligt vejr, bare den forkerte påklædning. Med NEVADA fra CRICKIT går du gennem tykt og tyndt. Goodyear svejset chelsea boot lavet af olieret og vandafvisende premium læder. Stabil og høj kvalitets gummiprofilsål. Absolut must-have til efteråret og vinteren.

 

taske, ham, businessman, efterår/vinter 2019

 

Attachetasker, olive fra Pier One

Denne lækre og smarte attachetaske vil være prikken over i’et, når du går gennem gaden. Du vil altid se mere sofistikeret og moderne ud, hvis du har en smart taske på skulderen. Der er samtidig noget mystisk i det – hvilken computer har han mon?

5 ting til business kvinden

kjole, hende, businessman, efterår/vinter 2019

 

Black Paisley kjole fra YAS

Smuk kjole i et rigtig flot paisley print fra Y.A.S og i skønne toner. Kjolen har en løs pasform og med vidde forneden. Ærmerne på kjolen er trekvart lange. Brug kjolen alene eller med en strik udover for at gøre den mere anvendelig til hverdag og med et par støvler til.

 

 

øreringe, hende, businesskvinde, efterår/vinter 2019

RIBBON THREADER EARRING fra Soko

Inspireret af materiale og form har båndtrådøreringerne en asymmetrisk spiral, der skaber en unikt markant silhuet, der problemfrit løkker gennem din øreflip. Ansvarligt håndlavet i messing af kunsthåndværkere i Kenya ved hjælp af traditionelle teknikker.

 

 

dameskjorte, hende, businesskvinde, efterår/vinter 2019

 

ICHLAUDIO skjorte fra ICHI

Efterårsskjorte fra ICHI. Skjorten er i den skønneste grå med et brunt og hvidt retro blomster print på. Skjorten er behagelig løs og let at have på. Skjorten har en drapering ved taljen, der skaber en fin pasform. Printet findes også i kjole. Style skjorten til et par bukser eller en nederdel.

dameskjorte, hende, businesskvinde, efterår/vinter 2019

ADWORERIA bælte fra ALDO

Understreg dit look med dette bælte. Bæltet kan justeres og er lavet i læder med imiteret pels i leopardmønster, og har et råt look.

Find mere inspiration til business kvindens garderobe her!

 

EFTERÅR/VINTER TRENDS FAKTA:

FARVER

Jordfarver, pink og regnbuens farver.

PRINT

Tern, tigerprint, multifarvede striber, sort blomsterprint.

STIL

Unisex, rock’n’roll, cowboy og barok.

DETALJER

Bows, bar skulder og guldsmykker.