I samarbejde med Trendhim har vi samlet en lang række lækre og moderne produkter, til en rigtig businessman. Det kan være en jungle at finde det helt rigtige tøj, når du shopper. Der findes et hav af webshops, som tilbyder tøj til mænd. 

Trendhim har solgt smykker og accessories siden 2007, og siden da er webshoppen eksploderet med egne produkter. Du finder alt fra ure, smykker, punge, tasker, tørklæder og meget andet i forbindelse med accessories. Trendhim designer accessories til mænd i høj kvalitet, der både er moderne og til fornuftige priser. De har i øjeblikket 13 mærker.

Aviator ur, designet i Danmark

Aviator ur, Faber Fraser, Trendhim.dk, Bizzup.dk
FAWLER: FABER FRASER AVIATOR UR

Aviator ure blev til for at gøre det let for piloter at holde styr på tiden tiden, mens de flyver. Det her stilfulde ur fortsætter den tradition med en overdådig urskive og en bred komfortabel rem, der er nem at udskifte.

Uret har slidstærkt mineralglas og en læderrem med huller, der holder håndleddet køligt, uanset hvor højt du når op. De lysende hvide markører (tal, visere og trekant) gør det endda muligt at bruge uret om natten, mens datovinduet sikrer, at du altid ved, hvilken dag det er.

 

Find uret lige her!

 

Trendhim.dk, Bizzup.dk, kortholder
SIDEGREN: DEN WHISKEY BRUNE KORTHOLDER

Den whiskey brune kortholder

Sidegren er et dansk brand, som blandt andet laver kortholdere i kvalitetslæder.

Kortholderen er enkel, klassisk og har en perfekt, lille størrelse. Den er lavet af pull-up læder, som er behandlet på en helt speciel måde, således udseendet bliver spændende og karakterfuldt. Med tiden vil der komme en unik vintage effekt i læderet, som er karakteristisk ved pull-up læder.

Find kortholderen lige her!

 

Computertaske i læder

Trendhim.dk, Bizzup.dk, computertaske
LUCLEON: LYSEBRUN SMAL MONTREAL 13″ EXECUTIVE LÆDERTASKE

Holdbar, funktionel og stilfuld… denne lædertaske er en keeper! Den er lavet af bøffellæder i topkvalitet, der er karakteriseret ved det charmerende look. Tasken leveres med en justerbar/aftagelig skulderrem og bløde bærehåndtag, der giver dig et fremragende greb.

Tasken er perfekt til forretningsmanden på farten og har et smalt og kompakt design med plads til både en bærbar computer og andre arbejdsting. Der er en praktisk frontlomme med magnetlukning, to lommer til telefon og nøgler og to kuglepensholdere. Hovedrummet har en stærk lynlås med læderende.

Find computertasken lige her!

 

Trendhim.dk, Bizzup.dk, sixpence
FAWLER: LORY MØRK MARINEBLÅ SIXPENCE

Mørkeblå sixpence

Sixpense-kasketten, eller flat cap som den kaldes på engelsk, har været i brug i England siden det 14. århundrede. Dengang blev den sandsynligvis kaldt for en “bonnet” og var lavet af uld. Denne moderne version fra Fawler er i letvægtslærred og med en åndbar og behagelig bomuldsforing.

Fornemt Italiensk håndværk.

Find sixpencen lige her!

 

 

Slipsenål i rustfri stål

Trendhim.dk, Bizzup.dk, slipsenål
SIDEGREN: SLIPSENÅL I BØRSTET RUSTFRIT STÅL

En lækker danskdesignet slipsenål med en børstet, mat overflade. Med denne flotte slipsenål og et fedt slips vil du se godt ud og føle dig godt tilpas. Slipsenålen er nem at sætte fast på din skjorte og sørger for at holde helt styr på dit slips.

Slipsenålen er fremstillet i 316L-kirurgisk stål i høj kvalitet, der er holdbart og pletresistent. En fremragende allround-slipsenål til manden, der kan lide at holde sit look pænt og enkelt.

Find slipsenålen lige her!

 

Trendhim.dk, Bizzup.dk, slips
BOHEMIAN REVOLT: BART BOHO SLIPS I SILKE

Slips i silke

Det her smarte slips i silke er både blødt at have på og let at binde.

Elegante orange fugle og blå blomster passer perfekt til den marineblå baggrund og vil blande og matche godt med andre ting fra Boho kollektionen. Designet i Danmark. Inkluderer en gaveæske lavet af genbrugsmaterialer.

Find slipset lige her!

 

 

 

Tørklæde

Trendhim.dk, Bizzup.dk, tørklæde, accessories

Flossede kanter giver det her tørklæde en casual stil med et mønster, der dækker hele overfladen. Alsidig grå med diskret blå og gul paisley betyder, at det her tørklæde er alsidigt nok til at være mere end bare casual, så det også kan bruges til et mere formelt look.

Designet i Danmark og fremstillet af Modalstof. Bland og match med andre Boho accessories. Gratis gavekuvert inkluderet.

Find tørklædet lige her!

Trendhim.dk, Bizzup.dk, accessories