Elsker du også bæredygtighed, og synes du, at det er vigtigt at passe på klimaet? I dag er der mange, der har ændret deres vaner, så de bliver mere bæredygtige. Det kræver heller ikke så meget mere end en omstilling. Det er altid i starten, det er sværest, men der er også mange, der oplever, at der går lidt sport i det. Pludselig synes man det er spændende, hver gang man kan skifte et produkt ud med ét, der er bæredygtigt.

Hvorfor vælge rengøringsmidler med naturlige ingredienser?

”Ej, jeg elsker bare at bruge kemikalier i mit køkken” Er der vist ikke mange, der har sagt. Det er ikke uden grund. Hvis man hører det, så lyder det jo ret ulogisk, at man bruger kemikalier et sted, hvor man også tilbereder mad. Der er selvfølgelig også dem, der tror, at de kemikaliefyldte produkter er mere hver, og det er dét, der får dem til at bruge det. Derudover er der naturligvis også mange lokkende reklamer i fjernsynet for rengøringsmidler, der bestemt ikke er bæredygtige. Her kan man opleve tilfredsstillende klip rengøringsmidler, der fjerner alt skidt og snavs med et snuptag. Dog skal man huske på, at sådanne reklamer naturligvis bevidst er lavet sådan, at vi tror, produktet er fantastisk og lokkes til at købe det.

Bæredygtige rengøringsprodukter til køkkenet

Der er heldigvis også mange, der har fundet ud af, hvor gode bæredygtige rengøringsprodukter kan være. I dag er det også meget på mode at gå op i bæredygtighed – men det er jo bare heldigt for kloden. Vidste du f.eks. at man i nogle bæredygtige rengøringsprodukter produkter naturlige ingredienser, som f.eks. salvie og havtorn?

Økologiske klude til køkkenet

Du kan også vælge fremragende økologiske tekstiler til dit køkken. Er det ikke lækre at tænke på, at du tørrer dit bord af med noget, der er økologisk og ikke tilsat en masse? Det er jo faktisk ofte, at man slet ikke er bevidst om, hvad der egentlig er i ens produkter. Hvis man køber det økologisk, så ved man dog, at man får noget, der ikke er f.eks. sprøjtegift i. Det er også lækkert at tænke på, at man tørrer sine hænder af med noget, der er økologisk. Derfor kan du også vælge at have økologiske køkkenhåndklæder hængende. Der er rigtig mange ting, man kan gøre for at hjælpe miljøet. Det kan dog virke uoverskueligt, og derfor kan det være rart at starte med f.eks. køkkenet.