Vi har bedt modeekspert, Tina Elhauge fra LikeLondon om at give et bud på nogle af de kommende styles til den modebevidste karrierekvinde.

Tina har arbejdet i modebranchen siden 1992. I 2009 startede hun LikeLondon.com med ambitionen om at tilbyde den smarte pige noget særligt og unikt til rigtig gode priser på nettet. På de næste side finder du Tinas håndplukkede bud på stilfulde styles fra likelondon.com.

Likelondon.com, Tina Hauge, Stil og mode, Bizz Up Efterår 2020FAKTA OM TINA ELHAUGE

Tina Elhauge er 52 år og gift med Mogens og mor til tre drenge. Tina har arbejdet 15 år som indkøber i Bestseller. Hun er stifter og indehaver af LikeLondon.com (2009). Du kender hende nok som mor til Christian i tvprogrammet “Årgang 0”.

5 spørgsmål til modeeksperten

#1 Hvor finder du din inspiration til nye styles?

Jeg rejser hver måned til både London og Paris, som er modemekka for de flottest kollektioner og trends.

#2 Hvad betyder forbrugernes og mediernes krav om bæredygtig mode for LikeLondon?

Bæredygtighed er heldigvis ikke noget vi kommer uden om at tage alvorlig stilling til fremover. Og jeg tænker bestemt også, det er på sin plads, at der bliver gjort kraftige fremskridt – også i tøjbranchen. Jeg vil tro, at når vi om 10-15 år kigger tilbage på bl.a. modebranchen, vil vi tænke, nøj, vi var godt nok nogle grissebasser!! Og det bliver der heldigvis gjort noget ved fra nu. Derfor har vi allerede mange bæredygtige styles online. Vi regner med at ved udgangen af 2025 vil mere end 30% af kollektionen være bæredygtig.

Læs også

Stil og mode: Har du styr på efterår/vinter mode og trends?

 

#3 Hvilket bedste råd vil du give dig selv, hvis du skulle starte virksomhed i dag?

Når man beslutter sig for at blive selvstændig for første gang, er man heldigvis totalt uvidende om, hvor meget man skal igennem. Det lyder lidt vildt, men det er det også. Havde jeg vidst i 2009, hvor meget jeg skulle igennem med alt muligt, så havde jeg da tøvet en del. Men man vokser jo heldigvis med opgaven, og alt skal ikke løses på en dag. Det er en løbende process, og den er stadig igang. Jeg kan ikke se, hvad jeg skulle have gjort anderledes. Jeg havde en plan, og det var, at jeg ikke ville låne penge til opstart. Det sætter jo en grænse for, hvor store planer man kan have, og hvor vildt man kan starte op. Men min plan passede mig godt! Skulle jeg have en gæld oveni i alt det andet, ville det være meget stressende, og det havde jeg ikke brug for. Sådan er jeg bare!

Likelondon.com, Tina Hauge, Stil og mode, Bizz Up Efterår 2020

#4 Hvorfor valgte du at blive selvstændig frem for et sikkert lønmodtagerjob?

Allerede da jeg var på barsel med Christian i år 2000, var jeg klar til at blive selvstændig. Men på det tidspunkt skulle det være postordre, der var ikke rigtig online butikker. Det var lidt omstændigt, og inden jeg var klar, var jeg gravid med Ludwig, nr. 3, så det blev ikke til noget. Men da Ludwig havde vokset sig lidt større, skulle det være alvor, og jeg åbnede Likelondon. com i 2009 under finanskrisen. Det var selvfølgelig skræmmende ikke at modtage sin løn som normalt, men penge er ikke alt, og jeg havde sat mine ambitioner meget lavt mht. løn. På det tidspunkt handlede det ikke om at skabe et stort firma. Det handlede mere om at få familien og hverdagen til at fungere på et plan, hvor det var tid til mere end arbejde. Og det nød mine børn godt af i mange år, hvor jeg havde firmaet hjemme.

#5 Hvad elsker du allermest ved dit arbejde?

Likelondon.com, Tina Hauge, Stil og mode, Bizz Up Efterår 2020

Jeg elsker at købe ind. Det er den bedste følelse, når man ser noget fedt og tænker, ej, det kan man ikke leve uden. Og det princip køber jeg ind efter. Jeg skal være vild med tøjet, ellers er det ikke sjovt. Og så er det selvfølgelig en fantastisk følelse, når tøjet kommer online og jeg kan se, at pigerne kan lide det, jeg køber. Det er en fantastisk skøn følelse!

Fakta om Likelondon.com

LikeLondon.com er en webshop for kvinder.

Firmaet har 14 ansatte, og kontoret ligger i Højbjerg ved Århus.

Se mere på www.likelondon.com

 

Se lækre styles fra likelondon.com ↓

Likelondon.com, Tina Hauge, Stil og mode, Bizz Up Efterår 2020

Skjorte med tern

Vildt smart oversize skjorte med lange ærmer. Skjorten er gennemknappet, har krave og en bred kant på ærmerne. Den er længere bagpå end foran.

Kr. 399,95

 

Likelondon.com, Tina Hauge, Stil og mode, Bizz Up Efterår 2020

Fløjlskjole med prikker

Super flot kjolen er med prikker, lange ærmer og indvendig knaplukning hele vejen ned. Den er længere bagpå end foran.

Kr. 399,95Likelondon.com, Tina Hauge, Stil og mode, Bizz Up Efterår 2020

 

 

Skjortekjole med lynlås

Super smart skjortekjole i skøn kvalitet. Skjortekjolen har 3/4 ærme og er med høj hals, lynlås og lommer.

Kr. 399,95

 

Likelondon.com, Tina Hauge, Stil og mode, Bizz Up Efterår 2020

 

Vamset strikkjole

Kjolen har let ballonfacon og flotte store 3/4 ærmer. Kjolen er lækker til vinter, da den har en lidt højere hals, så man kan holde sig varm i den.

Kr. 399,95

Likelondon.com, Tina Hauge, Stil og mode, Bizz Up Efterår 2020

 

 

 

Skjortekjole med lommer

Fed skjortekjole med opsmøg ved ærmerne. Kjolen er længere bagtil end foran. Den har også store brystlommer, hvilket giver den et råt look.

Kr. 399,95

 

Likelondon.com, Tina Hauge, Stil og mode, Bizz Up Efterår 2020

 

Fløjlskjole med peplum

Fin fløjlskjole med peplum. Kjolen er med rundhals, 3/4 ærme der kan smøges op og lukkes med knap og lommer.

Kr. 399,95

Likelondon.com, Tina Hauge, Stil og mode, Bizz Up Efterår 2020

 

 

Kjole med zebraprint

Komfortabel kjole med zebraprint i rigtig lækker kvalitet. Den har en stolpelukning med knapper ved halsen samt en knap ved ærmerne.

Kr. 399,95

Likelondon.com, Tina Hauge, Stil og mode, Bizz Up Efterår 2020

 

 

Ternet skjortekjole

Skjortekjole er i et let materiale og har et fint ternede print. Den er gennemknappet, så brug den som kjole eller cardigan.

Kr. 399,95