Lübech Living ses som en stærk rollemodel i den bæredygtige interiørbranche. Firmaet har fokuseret på bæredygtighed og socialt ansvar siden 2009. Lübech Living sætter en stor ære i at designe og skabe smukt håndlavet interiør i genbrugsmaterialer.

At beskytte miljøet og tage socialt ansvar ligger ejerne Susanne og Søren Lübech dybt på sinde og leder dem hver dag i deres arbejde. Lübech Living arbejder ud fra visionen – da det er muligt at producere bæredygtigt, så skal vi. Vejen til hvor Lübech Living er i dag, har været lang og udfordrende. Som First Mover i branchen har Lübech Living måtte udvikle alt fra bunden. Der var ikke mange bæredygtige materialer og producenter tilgængelige da firmaet startede deres bæredygtige rejse i 2009.

Du vil også kunne lide…

Bæredygtighed er ikke “bare lige”

Den bæredygtige rejse startede med salg af Vance Kitira lys, derefter 2 designs af blomsterpotter i genbrugspapir på den danske Formland messe og idag inkluderer kollektionen et stort udvalg af bæredygtige blomsterpotter, vaser, kurve, lys m.m. Materialerne de anvender er primært genbrugspapir, Zero Waste papir, genbrugsplastik, genbrugsglas, overskudsmateriale fra tekstilindustrien, bæredygtig keramik og REACH certificeret og astma-/allergivenlige Vance Kitira lys. Zero Waste papir er deres seneste udvikling i firmaets miljøvenlige produktion. Ved at genanvende egne papirrester internt og lave dem om til nyt papir skaber de ikke længere papiraffald i deres produktion og transport af affald og transport af nyt indkøbt papir er elimineret.

Håndlavet er ekstremt vigtigt for Lübech Living. Ved at vælge håndlavede varer skaber de flere arbejdspladser i ofte udsatte områder, de hjælper med at reducere CO2-forbruget, og de begrænser anmodningen om overproduktion, da anmodningen om høj volumen ofte er meget lavere end for masseproducerede varer.

Lübech Living, bæredygtighed, Business, Bizz Up

Lübech Living ønsker, at det skal være let for kunden at foretage et grønt valg. Virksomheden har derfor høj fokus på gennemsigtighed i deres forretning. Når du besøger Lübech Living webshop shop.lubechlivng.dk eller læser deres katalog, vil grønne symboler let føre dig til ‘grøn shopping’.

Udvalget af ​​Zero Waste Paper produkter udvides løbende samtidig med at Lübech Living altid er på udkig efter nye genbrugsmaterialer og nye bæredygtige produktionsmuligheder.