– besøger over 100 virksomheder på 1 1⁄2 uge.

Peter Gøggaard-Clausen er 26 år og er på vegne af den nordjyske virksomhed Padelspecialist.dk en del af kapløbet om at samle flest penge ind til udsatte og sygdomsramte børn. CoolUnite Fonden står bag projektet, hvor fem udvalgte virksomheder skal dyste om at samle flest penge ind til børn, der befinder sig i en svær tid.

Fælles for alle de fem deltagende virksomheder er, at de forsøger at skrabe så mange penge sammen som muligt, men metoderne er meget forskellige fra virksomhed til virksomhed. Peter fra Padelspecialist.dk er en af dem, der er gået all in på konkurrencen og det gode formål. De fleste af Peters vågne timer er den seneste tid netop blevet brugt på at skaffe donationer og på anden vis samle penge ind til udsatte og syge børn.

Besøg hos +100 virksomheder har været en succes 

I løbet af 1 1⁄2 uge har Peter været ude ved en lang række store og mellemstore virksomheder. Virksomheder er blevet besøgt i hovedsageligt Hjørring og Aalborg, men turen er også gået til Århus. I alle tilfælde har responsen været positiv.

Hovedfokus har været at gøre opmærksom på Team Padel, der via sjove initiativer inden for padelsporten samler penge ind til et yderst godt formål. Alt overskuddet går direkte til indsamlingen og kommer derfor til at vække glæde hos mange sygdomsramte børn.

Peter udtaler følgende om oplevelsen med at besøge de mange virksomheder: ”Team Padel er et win-win projekt for alle, så jeg er blevet vel mødt, når jeg har været ude at banke på døre. Jeg er kommet i snak med nogle spændende personligheder, hvilket har været grænseoverskridende, men virkelig fedt. Så der har vi rykket os virkelig meget. Nogle ansatte har bl.a. hørt os i radioen samt gennem andre kanaler, så det har været fedt at opleve.”

Team Padel forsøger at kombinere teambuilding, firmaarrangement og velgørenhed – gennem verdens mest voksende sportsgren; padel tennis. Det er et koncept, som rigtig mange virksomheder finder interessant, viser erfaring fra de mere end 100 virksomhedsbesøg.

Team Padel Open skal sætte yderligere fokus på indsamlingen                             

Lørdag d. 12. juni fra kl. 13 til 17 løber Team Padel Open af stablen. Arrangementet foregår i Match Padel i Aalborg, og der er plads til 48 deltagere. Ligesom Team Padels øvrige tiltag, så vil alt overskuddet fra den nordjyske padelturnering gå til indsamlingen.

 

 

Kort om CoolUnite Fonden

CoolUnite Fonden, med formanden Jacob Risgaard, der bl.a. er kendt fra Coolshop og Løvens Hule, er sat i verden for at støtte, udvikle og styrke sygdomsramte, sårbare og udsatte børn. Mere info: https://www.coolunite.com/

Kort om Team Padel

Team Padel støtter CoolUnite Fonden ved at samle penge ind og afholde events, hvor overskuddet går direkte til at forbedre livskvaliteten for syge og udsatte børn. Bag Team Padel står den nordjyske trio Peter Gøggaard-Clausen og Niklas Bruun. Mere info: http://teampadel.dk/