Direktør og stifter af RaskRask Albert Kirk Iversen havde inviteret fem massører med i Løvens Hule. De fem potentielle investorer blev overrasket med skuldermassage, mens iværksætteren leverede sit salgspitch. Bagefter fulgte hårde forhandlinger, som endte med et partnerskab mellem RaskRask og de to løver, Jan Lehrmann og Christian Arnstedt.

RaskRask, Løvens Hule, Albert Kirk, Bizzupdk, Bizz Up, Bizzup

Tekst: RaskRask og Bizz Up / Foto: Carsten Andersen

Torsdag d. 13. februar fik RaskRask en stor investering i DR-programmet Løvens Hule. Bizz Up talte med indehaveren og manden bag RaskRask, Albert, inden programmet blev vist på TV.

Albert Kirk Iversen er uddannet inden for Erhvervsøkonomi – fra Aarhus Universitet. Det betyder også, at Albert til dagligt arbejder med det forretningsmæssige i virksomheden RaskRask.

”Idéen kom helt naturligt til mig, fordi jeg selv oplevede, at det var uoverskueligt at booke en massør, når jeg døjede med ondt i nakken og skulderen. Jeg vidste for det første ikke, om jeg kunne stole på kvaliteten af massøren. For det andet skulle jeg transportere mig hen til klinikken, og det var altid besværligt”, fortæller Albert til os

Hvordan endte RaskRask i Løvens Hule? 

“Vi havde faktisk ansøgt to gange før, så tredje gang blev lykkens gang”, fortæller Albert med et smil på læben, og fortsætter “Vi ønskede at deltage i Løvens Hule, fordi det er nogle enormt kyndige mennesker i panelet, og vi kunne få rigtig meget ud af at deltage. Vi søgte en investering, fordi vi havde brug for hjælp og ekspertise, på områder hvor vi ikke selv var eksperter.”

Bestil en massør på nettet

RaskRask har kontor i Aarhus og massører i hele landet, men ingen klinikker. I stedet booker kunden en massør på hjemmesiden og stiller selv lokale til rådighed. Til gengæld slipper kunden for at skulle ud af døren med hold i nakken. Massøren har briksen med i sin bil eller bag på en specialdesignet cykelvogn.

Massage-koncept med vokseværk

På et år er RaskRask gået fra 70 massører til over 130 tilknyttede behandlere. Målet for 2020 er at nå op på 250 massører. Og gerne flere! Det er blandt andet her, løvernes investering skal bruges. Virksomheden havde i 2019 11.000 bookinger, og omsatte for 5,2 mio. kr. gennem platformen. Godt og vel en fordobling ift. 2018. Noget de forventer at gentage igen i år, hvor de sigter efter 20.000 bookinger, en omsætning på 9,4 mio. kr.


Læs Bizz Ups spændende artikler om deltagere fra Løvens Hule


“Der har været meget travlt op til og efter programmet blev filmet, og vi har blandt andet oprustet platformen markant – både i forhold til massører og teknologien. Vi arbejder altid benhårdt, og det har vi også gjort i forberedelserne til den store opmærksomhed der forventes at komme i forbindelse TV programmet”, siger Albert Kirk Iversen.

RaskRask, Løvens Hule, Albert Kirk, Bizzupdk, Bizz Up, Bizzup
Foto: Carsten Andersen

5 hurtige om Løvens Hule 

#1 Hvad skulle RaskRask bruge en investor til? 

Albert fortæller, “Vi ønsker at skalere hurtigere, opbygge et bedre og smartere system for kunderne og aktørerne og så skulle vi bruge penge til markedsføring af budskabet.”

#2 Havde i overvejet konsekvenserne ved deltagelsen?

Albert og hans team havde længe tænkt over konsekvenserne. “Vi var velforberedte, og vi havde styr på alt om hele virksomheden. Der er altid en chance for at sådan en deltagelse kan have negative konsekvenser, men uanset hvad der var sket, så havde vi fået enormt godt PR ud af deltagelsen.” fortæller Albert og fortsætter, “Men heldigvis fik vi det vi håbede på, så for os har det ikke haft en negativ konsekvens. Tværtimod.”

#3 Hvordan forberedte RaskRask sig til deltagelsen?

Albert fortæller, “Vi var virkelig velforberedte. Både på virksomheden og på spørgsmål/svar vi kunne blive stillet derinde. Vi ville kunne svare på alt, så derfor krævede det enormt meget arbejde at forberede sig 100%.” Albert fortæller også, at det er vigtigt, at lave en grundig research på Løverne, for at sikre hvad de hver især kan og hvilke områder de er stærkest på, fordi så ved du hvem der vil blive det bedste match.

#4 Hvordan var mødet med Løverne?

“Intenst. Vi filmede i halvanden time, og jeg var super nervøs og spændt. Heldigvis blev jeg mere rolig efter 10 minutter”, fortæller Albert om oplevelsen. “Du står jo pludselig foran Danmarks fem skarpeste hoveder, så det er naturligt at være nervøs.”

#5 Gode råd til kommende deltagere

  • Gør dig klar
  • Vær velforberedt
  • Research Løverne for at finde dit bedste match
  • Research din egen virksomhed
  • Du må ikke afgive for meget ejerskab eller indflydelse i din virksomhed
  • Se tidligere programmer, og forbered dig på evt. spørgsmål og svar
Se mere på raskrask.dk