ALDRIG FØR ER EN TASKE SKABT MED UDGANGSPUNKT I FREMTIDENS MENNESKES DIGITALE HVERDAG, JOB OG REJSER. ELEKTRONISTA- THE CLUTCH SÆTTER NYE STANDARDER FOR FREMTIDENS HÅNDTASKE VED I ET PÅ ÉN GANG EKSKLUSIVT, OVERRASKENDE, NYTÆNKENDE OG ELEGANT DESIGN AT GØRE PLADS TIL DE UUNDVÆRLIGE GADGETS OG TEKNOLOGISKE ACCESSORIES, SOM ER BLEVET EN FAST DEL AF MODERNE MENNESKERS LIV.

 

Bag Elektronista taske-tanken står teknologiblogger, radio- og TV-vært Christiane Vejlø. Idéen opstod, da Christiane forgæves ledte efter en designertaske, som også skulle passe til et liv med både smartphones, tablets, opladere, høretelefoner og ting der hurtigt løber tør for strøm.

 

“Jeg kunne aldrig finde min telefon, mine ladere blev filtrede og der sad altid en lakrids på min tablet. Jeg kikkede efter en taske som tog mit digitale liv seriøst, men det som fandtes på markedet var lavet enten med fokus på funktionalitet eller design. Jeg ville ikke gå på kompromis med nogen af delene, så jeg besluttede mig for at lave den selv og få det hele med. Tasken skulle tage udgangspunkt i must-carry mobile devices og laves med respekt for et travlt liv på farten. Men det har været absolut afgørende, at den samtidig blev virkelig smuk og elegant og f.eks. på en forretningsrejse kan fungere både i lufthavnen, til møder, til middag og til fest” fortæller Christiane Vejlø.

 

Christiane Vejlø har personligt overset hver eneste detalje af designet og Elektronista tasken er nøje udviklet med beskyttende lommer til bl.a. smartphone, tablet, oplader, converter og småting som en USB stik, kuglepen, valuta, kreditkort, visitkort, pas og rejsedokumenter. En helt unik feature er taskens lader som leverer ekstra strøm til smartphone og tablet ligegyldig om man befinder sig i en flyvemaskine, til koncert eller på restaurant.

 

WEARABLE TRENDEN

”En af de helt store trends i det digitale landskab er wearable technology. Vi tager efterhånden for givet at vores teknologi er bærbar, men nu skal vi også kunne ”tage den på”. Teknologi og fashion har længe været meget langt fra hinanden. Den ene opslugt af funktionalitet, den anden forblændet af et lækkert ydre. Elektronista tasken bygger bro mellem de to” fortæller Christiane Vejlø, som til dagligt også rådgiver i og holder foredrag om digitale trends.

 

SESAM SESAM LUK DIG OP!

Om dagen er Elektronista tasken en elegant læderclutch med fine gulddetaljer og en praktisk kædestrop- på én gang eksklusiv, urban og moderne. På kontorbordet eller hotelværelset kan Elektronista tasken på magisk vis – via to sidelynlåse- foldes ud og give overblik over indholdet. Når det er tid til middag eller cocktails kan ejeren igen forvandle tasken og drage i byen med et design, der passer til både jeans, jakkesæt og cocktailparty.

Elektronista- The Clutch blev lanceret sidst i november i Danmark, USA, UK og Tyskland i samarbejde med det anerkendte britiske taskemærke Knomo som blandt andet bæres af den engelske IT-girl Pippa Middleton og den amerikanske skuespiller Samuel L. Jackson.

 

HER FINDER DU TASKEN:

KNOMO ELEKTRONISTA CLUTCHEN KOSTER 2150 DKK OG SÆLGES BL.A. PÅ ELEKTRONISTASHOP.DK OG I DEN EKSKLUSIVE GAZATA SHOP PÅ ØSTERBRO I KØBENHAVN

 

FØLG NYT OM TASKEN PÅ INSTRAM VIA @ELEKTRONISTA OG #ELEKTRONISTACLUTCH

Christiane Vejlø har i 10 år arbejdet i ledende stillinger i teknologibranchen. Hun er direktør i Elektronista Media, står bag det digitale livsstilsunivers Elektronista.dk, rådgiver i digitale trends, er vært på radioprogrammet Elektronista på Radio24syv, foredragsholder samt trendanalytiker i danske og udenlandske medier.