Hotel Fjordgården er et klassisk, firestjernet hotel til dig, der ønsker et kvalitetshotel med masser af atmosfære, stemning og en unik beliggenhed. Hotellet ligger i udkanten af den charmerende købstad Ringkøbing og bare få minutters gang fra Ringkøbing fjord. Hotellet skaber de perfekte rammer for en afslappende hoteloplevelse – uanset om du er her på ferie, i forretningsøjemed eller på gennemfart.

 

På Hotel Fjordgården har de mange firmaarrangementer som kurser, konferencer og teambuilding. Vi har spurgt Camilla Bülow Nielsen om hvad man som minimum skal forvente af det sted man betaler for at skabe rammen for sit arrangement og dermed sikre deltagerne en god oplevelse.

 

 • FLEKSIBILITET OG SERVICE
  Din virksomhed er unik, derfor har I ofte særlige ønsker til jeres konferencer. Den fleksibilitet og service vi, som konferencehotel, kan tilbyde er derfor altafgørende for jeres oplevelse og udbytte af konferencen. Du kender dine medarbejdere og hvad de brug for – det er derfor konferencehotellets opgave, sammen med dig, at skabe rammerne.
  Jo bedre du klæder hotellet på, des bedre kan vi servicerer dine medarbejdere eller kunder. F.eks. er der nogle der er allergikere, gangbesværet eller lignende, så kan hotellet tage højde for det på forhånd. Det er sjældent et problem at tage disse hensyn, men hvis det er bragt i orden ved ankomst, så er det lettere for hotellet og viser en større service fra dig som arrangør og os som hotel.

 

 • INSPIRATION OG UNIKKE FACILITETER
  Der er mange veje til målet for en konference og ofte kan den bedste vej gå ad en mere kreativ og utraditionel rute. Det stiller krav til konferencehotellet, der både ude og inde skal kunne tilbyde de rammer, både kulinariske og fysiske, der får jer helt over målstregen. Unikke oplevelser giver energi til hjernen og skaber et anker i hukommelsen der sikrer at medarbejderne husker både vejen og målet.
  Tag en snak med kursusstedet om hvilke muligheder der er, vi kender omgivelserne og kan hjælpe jer med at planlægge en god ”walk and talk” rute mellem oplæg.

 

 • VIDEN OG OVERBLIK
  Som virksomhed har man et mål for en konference eller et møde uden nødvendigvis at vide med sikkerhed hvordan konferencen skal nå det mål. Det kan være udvikling af medarbejdere, organisation og produkter, strukturændringer, projektarbejde og meget andet. Derfor har du brug for en fast kontaktperson, der med viden og overblik kan guide jer gennem de mange muligheder der er til rådighed. Sørg for at have mødt denne eller de personer, og hvordan du får fat på vedkommende. Det vil typisk være ved henvendelse i receptionen, men få gerne et nummer på din kontaktperson, så du altid kan få fat på en livline, hvis du f.eks. er faret vild på en gåtur, eller mangler en forlængerledning i et rum under et oplæg du ikke kan gå fra. Nem adgang til information og hjælp sikrer dig en god konference.