45.000 solgte biler siden 1981 – det svarer til lige under 1.000 solgte biler om året i gennemsnit. Hos Allan Hansen Automobiler har de været på en imponerende rejse, der har taget dem fra at drive bilsalg på Allan Hansens privatadresse til at være en af de absolut største brugtvognsforhandlere i Danmark. Det er en udvikling, der er drevet af stor viden om biler samt et højt serviceniveau, hvor kunden altid er kommet først.

Fra 3 til 33 medarbejdere

Bilforhandleren blev etableret i 1981, hvor den kun bestod af stifter Allan Hansen samt ganske få medarbejdere. Bilsalget skete fra Allan Hansens hjemmeadresse på Strandvejen i Daugård. Hurtigt stod det dog klart, at virksomheden måtte have sine egne lokaler, og de flyttede derfor til Gammel Vejlevej 63 i samme by, hvor de også i dag holder til. I de nye lokaler kunne virksomheden vokse yderligere, og de kunne ansætte flere medarbejdere. De nye lokaler og flere medarbejdere gav endvidere mulighed for at udvide virksomhedens aktiviteter, og i 2007 kunne de også tilbyde leasing. En håndfuld år efter dette åbnede de endvidere for værkstedet, som i dag også er tilgængeligt for kunder udefra. I 2019 består Allan Hansen Automobiler af 33 medarbejdere, som alle bidrager til at skabe den fremragende kundeoplevelse, som virksomheden er kendt for.

Anerkendelse fra omverdenen

Det høje serviceniveau og den faglige indsigt hos Allan Hansen Automobiler er bestemt ikke gået ubemærket hen. Firmaet har to gange i træk kunnet lade sig hædre som “Årets Brugtvognsforhandler” – nemlig i 2015 og 2016. Afstemningen afholdes af autoawards.dk, og her er mulighed for at stemme på hele 4.000 forhandlere. De to kåringer bliver endnu mere imponerende set i lyset af, at afstemningen blot er afholdt fire gange i alt – Allan Hansen Automobiler har været blandt de sidste nominerede alle år.

Vi er særdeles stolte over at blive nomineret blandt de 5 bedste ud af landets 4.000 forhandlere – og så ovenikøbet med to sejre som ‘Årets Bedste’.“, siger Martin Hansen fra Allan Hansen Automobiler.

I fremtiden håber bilforhandleren at kunne fortsætte med at byde kunderne inden for til en behagelig oplevelse, hvor den gode service samt passionen for bilerne er i fokus. For selvom den nationale hæder er god, går forhandleren til arbejdsdagen med en stor portion jysk ydmyghed – det handler om biler og gode kundeoplevelser. Du kan klikke her, hvis du ønsker at se deres nuværende udvalg af nyere brugte biler.