Ownr.dk har udviklet sig i en opadgående kurve siden 2014 og har vist sig til at blive et relevant værktøj for mange virksomheder, da den som digital platform i al sin enkelthed gør dig i stand til at tilgå og adminstrere dine virksomheder. Derudover gør den offentlig virksomhedsdata let tilgængelig, så du kan finde alt fra nøgletal, regnskaber pipelines. Dog er der mange som stadig ikke er hoppet helt med på den digitale bølge og derfor giver vi dig nu en begynderguide, så du nemt og hurtigt kan springe med på bølgen og blive en del af en velfungerende database for virksomheder.

Ownr.dk, Bizz Up

Alt samlet på en platform

Som virksomhedejer ved du, at noget af det vigtigste at have styr på er at den er organiseret, samt at du nemt kan få overblik over forskellige databaser uden for meget besvær. Ved at blive en del af denne digitale platform, har du alle dine erhvervsdataer samlet på en side og kan derfor nemt surfe rundt i din egen virksomhedsinformation samt scoute andre virksomheder. Dette skaber et unikt overblik og kan nemt sætte din virksomhedsdata overfor din konkurrents. Der findes en del brugbare værktøjer i Ownr.dk, som både kan fortælle dig hvem der ejer hvad og så følger de alt fra statistik, årsrapporter og nyheder live. Denne platform skiller sig ud fra de andre, da den har alle nødvendige redskaber til rådighed på én og samme platform. Det styrker din forretning og målretter sit fokus alt efter hvad du ser som mest essentielt. Omhandler det salg, hvor du kan lave segmenterede søgninger i din målgruppe og bygge den perfekte pipeline eller se tidslinjer på alle selskaber og sortér lige akkurat i hvad du vil fokusere på.

Fremtiden er digital

En af de væsentligste grunde til at det er en god ide at oprette sig på en platform som Ownr.dk er at det giver en mulighed for at blive set som virksomhed, ny som gammel. Dette gør dig bemærkelsesværdig i den digitale verden, da du er firstmover hos en platform der er i fremdrift. Det er ekstremt vigtigt med et stort netværk på de sociale medier ligeså og hele humlen er at man på bedst mulig vis skal skille sig ud, så man fremstår unik og bliver valgt fremfor konkurrenten. Synlighed skaber salg, og det er derfor en af grundstenene til at virksomheden vækster. Man kan have skabt et nok så godt produkt, men hvis ikke man er synlig på diverse platforme bliver man glemt i googles søgeresultat. Kort,  som de selv siger, er der alt hvad du har brug og mere til.