Selv om folk altid har brug for blomster året rundt, så skal der mere end et flot og godt udvalg af blomster for at overleve som blomsterbutik. For man skal ikke kun holde liv i de kønne blomster og planter, men man skal også holde liv i butikken.

De fleste kan sagtens åbne en blomsterbutik, men når hvedebrødsdagene er ovre, og det er hverdag igen, er det benhårdt arbejde at drive en blomsterbutik. Den odenseanske blomsterbutik Bloomit har dog knækket koden til, hvordan man opnår succes som blomsterforretning. God service samt skønne og friske blomster er vejen frem, og netop derfor kunne Bloomit også fejre sin 10-års fødselsdag i 2017.

Ophavsmændene har blomsterblade i blodet

Det er Martin og Claus Lethenborg, som står bag den succesfulde blomsterbutik. Blomsterdekoratørens håndværk er dog ikke noget nyt for brødrene, og man kan næsten påstå, at det er noget, der løber i deres blod.

Blomsterdynastiet startede dengang, da deres mor, Else Lethenborg, åbnede blomsterbutikken Lethenborg Blomsterhus i hjertet af Odense. Som årene gik, voksede forretningen, og i 1993 måtte Lethenborg Blomsterhus flytte i nye og større lokaler.

Inspireret af morens blomstereventyr besluttede Martin og Claus sig for selv at prøve kræfter med blomsterverdenen. Derfor åbnede de Blomster Tanken i 2005, og forretningen havde da også succes. Faktisk var succesen så stor, at Blomstertanken blev en direkte konkurrent til morens butik.

For at undgå splid i familien grundet de to konkurrerende virksomheder tog Martin og Claus en snak med deres forældre. Resultatet af samtalen blev et generationsskifte, hvor brødrene overtog forældrenes blomsterbutik. Og det er fra asken af Lethenborg Blomsterhus og Blomster Tanken, at Bloomit udspringer af.

KAN DU LIDE DENNE ARTIKEL? SÅ ER DENNE OGSÅ NOGET FOR DIG!

Jesperhus – stærk strategi bag blomster og badeland

Hele Danmarks blomsterbutik

Selv om Bloomit har en fysisk base i Odense, servicerer blomsterbutikken hele Danmark gennem webshoppen. Sortimentet online og offline byder på skønne og friske blomster, buketter og dekorationer. Derudover sælger Bloomit også afskårne blomster og husplanter, så man forskønne sit hjem med livlige og kønne planter.

Men blomster går også fint i spænd med mere luksuriøse ting som chokolade og vin, og derfor fører Bloomit også et solidt udvalg af gavekurve. Der er gavekasser til enhver anledning og smag, og de findes i forskellige prisklasser, så selv os med stramme budgetter kan være med.

Levering af blomster til alle danske adresser

Som kunde kan du besøge Bloomits butik på Hjallesevej i Odense, men bor du ikke i byen, kan du købe og bestille blomster og andet godt via deres webshop. Her kan du også bestille levering, hvis du gerne vil overraske en du holder af med en sød blomstergave. Bloomit garanterer levering næste dag til alle danske adresser – selv dem der ligger på ikke-brofaste øer.

Har du brug for levering i dag, kan dette ofte også lade sig gøre. Det kræver dog blot, at man er hurtig på aftrækkeren og kontakter Bloomit, lige så snart man ved, at man skal sende en blomstergave. Bloomit har nemlig et kæmpe netværk af samarbejdspartnere, som gør blomsterlevering i ellevte time muligt.