Der findes mange muligheder, når det gælder inspiration til dit private og professionelle liv. Bo Møller elsker at læse, og han har derfor anmeldt hans yndlingsbøger når det kommer til inspirationskilder til ledelse, strategi og iværksætteri. Læs med – måske du selv bliver inspireret til ny læsning i 2021! 

Tekst: Bo Møller

 

Dennis Nørmark & Anders Fogh Jensen – Pseudoarbejde Bo Møller, boganmeldelser, bizzup.dk

Pseudoarbejde handler om alle de skøre opgaver, vi kan komme til at sætte i gang, når vi får stirret os blind på et problem. Bogen er super sjovt skrevet og har nogle meget praktisk eksempler på skøre projekter. “Da jeg læste den gik det op for mig, hvor mange fjollede projekter jeg selv gennem tiden, har fået sat i søgen.” fortæller Bo.

 

 

 

Bo Møller, boganmeldelser, bizzup.dkJocko Willink – Extreme Ownership

“Extreme Ownership er den absolut bedste bog, jeg har læst hvad angår “mindset” som leder. Bogen handler om at tage ansvar. Hvis der er noget galt på mit team, så er det mit ansvar at løse det. Altid.” siger Bo.

 

 

 

 

 

Bo Møller, boganmeldelser, bizzup.dkViktor Frankl – Man’s Search for Meaning

Har du nogensinde stået i virkelig svære problemer? Måske har du følt din virksomhed var ved at gå konkurs? Måske har du følt at du har mistet grebet om situationen, fordi noget er gået helt galt? “Viktor Frankls mesterværk om mening er en af de bedste bøger jeg har læst i mit liv. Den sætter virkelig hele begrebet “mening” i et super inspirerende fokus.” fortæller Bo.

 

 

 

 

Bo Møller, boganmeldelser, bizzup.dkRyan Holiday – The Obstacle Is the Way

Ligesom Man’s Search for Meaning er “The Obstacle is the Way” en fantastisk bog til dig, der synes problemerne opstår i én lang række. Ryan Holiday er en “moderne stoiker” som formår at formulere principperne bag stoicisme i en moderne og let forståelig kontekst.

 

 

 

Bo Møller, boganmeldelser, bizzup.dk

 

Thomas Erikson – Omgivet af idioter

“Jeg har egentlig aldrig været fan af personlighedstyper og analyser af samme. Thomas Eriksons bog får dog gjort det sjovt, simpelt og brugervenligt for en “rød” type som mig.  Bogen er super velskrevet og sjov.” siger Bo.

 

 

 

 

The 4-Hour Workweek: Escape 9-5, Live Anywhere, and Join the New Rich: Ferriss, Timothy: 9780307465351: Amazon.com: Books“Og til sidst en bonus-anbefaling, som du sikkert allerede har læst, hvis du har fulgt nogle af mine tidligere boganbefalinger. Bogen 4 Hour Work Week af Tim Ferriss er måske min #1 til dig der ønsker at være effektiv ifht. at bygge forretning. Titlen er fjollet og karikeret, men bogen er fantastisk.” slutter Bo.

 

 

 

 

 

Fakta: