Bomagasinet indeholder masser af artikler, både nye og gamle. Disse artikler omhandler spændende vejledning og inspiration til utrolig mange forskellige produkter. Det primære fokus i sidens artikler ligger på emner inden for hus og have. På siden sørges derfor at skabe detaljerede undersøgelser, anmeldelser og tests.

Disse hjælper dermed forbrugeren med at finde ud af hvilke produkter der er de bedste på markedet på nuværende tidspunkt. Dette er den primære grund til at siden dermed også er kåret til Danmarks foretrukne forbrugemagasin, når det kommer til tests af diverse produkter.

Bag om bomagasinet

Bomagasinet.dk er et forbrugermagasin der blev stiftet i 2014. På bomagasinet gøres der meget for at skabe den bedste oplevelse for læseren.

Derfor er der heller ikke reklamebannere og annoncer på hjemmesiden. Bomagasinet har derimod et godt samarbejde med forskellige netbutikker. På den måde har de mulighed for frit at vælge hvem der henvises til. Med de metoder de anvender sørger de for at det ikke er noget du bemærker på siden.

Grundet artiklernes alsidighed appellerer Bomagasinet til en bred målgruppe. Bomagasinet har over 150.000 læsere. Du har altid mulighed for at kontakte Bomagasinet. De vil sørge for at du får dine spørgsmål besvaret hurtigt. Som oftest inden for et døgn. Siden har et enkelt, overskueligt og flot design. Det gør det nemt at finde rundt på siden.

Der er også en søgefunktion som forenkler det endnu mere at finde netop det emne du ønsker at vide mere om. Forsiden er opbygget på den måde at du får et overblik over de nyeste artikler der er lagt op på siden. De er inddelt i de fire kategorier og under hvert billede står det specifikke emne til produktet. Hvis du klikker på underkategorien, kommer du ind og kan se alle artikler i denne underkategori.

Hvilken type artikler og tests kan du finde på Bomagasinet?

De mange artikler der findes på siden, er i hovedkategorierne Elektronik, Bolig & Fritid, husholdning og hvidevarer. Indenfor de forskellige hovedkategorier findes mange underkategorier. Nogle af de underkategorier der kan nævnes, er lyd, værktøj, vaskemaskiner, ovne og støvsugere.

I artiklerne findes inspiration og købsvejledning til de enkelte produkter.

Du kan her få tips til din hverdag. De sørger for at gå til bunds i hver en artikel for at give læseren det bedst mulige udgangspunkt for at træffe beslutninger.

Der er en bred vifte af artikler på siden. Du kan finde råd og vejledning om alt fra køb af bålfad, symaskine eller højtryksrenser til brødknive og støvsuger. Det er blot en lille del af det siden kan tilbyde. Hvis vi dykker ned i en artikel, er der f.eks. en test på tørretumblere. Her ses der på de 11 bedste tørretumblere på markedet. Artiklen tager udgangspunkt i de nyeste tests der er lavet i Danmark og Skandinavien og finder ud af hvilke tørretumblere køberne synes bedst om. Dette er blot et eksempel på én af deres mange veludførte tests og forbrugerguides, som du finder på deres side – og et godt eksempel på den værdi de bringer til de danske forbrugere.