Er du på dagpenge, er du formentlig inde i det velkendte system, hvor du søger to jobs om ugen. Du behøver ikke at lade dette være et hul i dit karriereliv, hvor du blot sidder og afventer. Uanset om du har være jobsøgende længe, eller du lige er blevet det, kan det godt betale sig at udnytte tiden fornuftigt.  

Du kan nemlig bruge tiden på at opkvalificere dine evner inden for dit fag. Læs med videre her og bliv klogere på, hvilke kurser du kan tage mens du søger job, og som rent faktisk kan øge dine chancer for ansættelse.

Modtag dagpenge mens du tager et kursus

Går du i gang med uddannelse, mens du er ledig, kan du risikere, at du ikke kan modtage dagpenge. Dette har at gøre med uddannelsens varighed. Vælger du et 6-ugers kursus, er du stadig berettiget til dagpenge. Du skal stadig søge job, men du mister ikke udbetalingerne. Der findes en lang række kurser, der kan gøre dig mere interessant for en potentiel arbejdsgiver. For nogle er det denne ekstra viden, der skubber dem frem i feltet og ligefrem kan være afgørende for, at de kan få job.

Disse kurser udbydes som et 6-ugers online kursus:

  • Brugervenlighed og grafisk design
  • Kommunikation i praksis
  • Digital markedsføring
  • Regnskab og bogføring
  • Microsoft 365
  • ASP.Net core MVC

Et kursus i brugervenlighed og grafisk design forbedrer dine evner inden for hjemmesider, Adobe Rush, InDesign og Photoshop. Dette er evner, der kan være praktiske for alle virksomheder, da den online tilstedeværelse efterhånden er en meget stor del af det at drive en virksomhed. Her bliver du også introduceret for at designe WordPress hjemmesider.

Kommunikation i praksis drejer sig i høj grad om at lære at navigere i Outlook, PowerPoint, Excel og Word. Dette er basale færdigheder, som mange virksomheder har et krav til, når de ansætter nye medarbejdere.

Digital markedsføring omhandler at lære at kommunikere ud til kunderne i det digitale univers, der både tæller sociale medier og hjemmesider, såsom WordPress hjemmesider.

Under Regnskab og bogføring vil du få en udvidet viden og kendskab til nogle af de mest anvendte regnskabsprogrammer. Disse tæller Dynamics 365, Excel samt e-conomic.

Microsoft 365 omhandler brugerstyring, sikkerhed og konfiguration. Her kommer du også ind på Windows server 2019 samt Cloud og It-sikkerhed.

Hvis du gerne vil lære om programmering, kan du lære nye kompetencer ved kurset ASP.NET core og MVC.

Alle kurser foregår online og kan tages i det tempo, der passer dig.