Den teknologiske fremgang har været i søgelyset de sidste mange år, og alligevel mener IT-virksomheden, MeeW, at de brygger på noget helt ekseptionelt. Virksomheden blev stiftet i 2017, og omfatter en række brands og selskaber, der samlet forventes at rejse et mindre tocifret millionbeløb, når de lader sig notere på den Nordiske Vækstbørs’, Spotlight.

 Teknologien er kommet for at blive

Inden for de seneste årtier, har hardware, software og diverse Ai-teknologier sat et større præg på den danske industri. MeeW er blot én ud af de mange IT-virksomheder, der i sin daglige beskæftigelse hjælper flere virksomheder med at bane vejen for deres digitale transformation. De leverer alt fra apps og webbaserede løsninger til hardware og Ai, hos danske såvel som store internationale kunder.

Selskabet har siden sin stiftelse tilbage i 2017, investeret stort i alt fra EEG, Ai til nu at udvikle deres egne selvstændige brands, og til at investere i andre lovende teknologivirksomheder.

Nu tager MeeW skridtet videre, og ligger kursen mod den Nordiske børs, Spotlight, hvor der forventes at rejse 18,5 millioner danske kroner. Inden for den nærmeste fremtid vil virksomheden nemlig sælge ud af deres aktier, og give flere folk medejerskab i den sunde venture forretning.

Noteringen afviger til gengæld fra de tidligere sete noteringer på det danske og svenske marked, da MeeW lader sig notere med alle sine tilhørende holdingselskaber. Men hvad menes, der så med det? MeeW er et alsidigt paraplyselskab, for en række datterselskaber og brands, under navnene MeeW BRANDS, MeeW STUDIOS og MeeW INVEST.

  • MeeW STUDIOS tilbyder end-to-end rådgivning, såsom softwareudvikling-, design-, kommunikation- og marketingservices. Hertil samarbejder MeeW med en lang række ministerier, C25 selskaber og kunder, og hjælper dem med at finde løsninger, på de udfordringer de står overfor.
  • MeeW INVEST fremgår som investeringsbenet i selskabet, og investerer i en række lovende teknologivirksomheder.
  • MeeW BRANDS består af 6 forskellige brands, som virksomheden selv har været med til at søsætte ved hjælp af de kompetencer, der befinder sig i de respektive afdelinger i MeeW STUDIOS.

Opkøb af aktien giver derfor direkte medejerskab i de brands som MeeW allerede har fået søsat samt de porteføljeselskaber, som MeeW har investeret i. Aktien kan derfor være profitable på flere områder.

Progressiv vækst og resultater på bunden.

MeeWs utrolige vækst og positive resultater kan være tegn på, at virksomheden har fundet et nøjagtigt market-fit, og at der dermed, er et stort potentiale for fortsat vækst i fremtiden. Selskabet har på rekordtid ramt en 2-cifret million omsætning, og huser i dag over 50 medarbejdere. Med blot 5 år på bagen, har virksomheden formået at skabe en progressiv omsætning år for år, og i de senere år, en positiv bundlinje. Fra 2021-2022 havde MeeW en vækst på knap 100%, hvilket i sig selv, taler for en ekspansion og fra 2022 – 2023 vækstede selskabet med knap 300%. I følge den administrerende direktør og stifter, Armin Kavousi profiterer selskabet af mulighederne:

“Vi har siden stiftelsen mødt muligheder, der kunne diversificere vores forretning, åbne flere forretningsmodeller og give potentiel upside. Vi valgte derfor at fokusere på forskellige områder indenfor teknologi, og vækstede vores lederteam til at kunne håndtere en alsidig forretning. Det har givet en signifikant vækst i antal medarbejdere, omsætning og på bunden. På nuværende tidspunkt hviler vores fokus på, vedligeholdelse af vores stærke og sunde tech venture forretning, og med de kundeaftaler der ligger klar for 2023, er vi mere en fortrøsningsfulde for regnskabsåret 2023” – Siger den administrerende direktør, Armin Kavousi.

MeeWs direktør ser lys fremtid for sig, og tror på, at de kan stjæle rampelyset for de indledende noteringer vi kommer til at se i år.

 

FAKTABOKS OM MEEW

  • Blev grundlagt i 2017 i Fredericia
  • Tech venture builderen har formået at øge medarbejderstaben med 62 % på blot 2 år.
  • Paraplyselskabet har en række datterselskaber og brands, under navnene MeeW BRANDS, MeeW STUDIOS og MeeW INVEST
  • Har haft en profitabel vækst på 200-300% fra 2021 til 2022.