Magento (der officielt hedder Adobe Commerce nu) er et CMS-system, der egner sig til at sætte webshops op og udvides let med moduler eller integrationer for at give din webshop nye features eller gøre, at den automatisk udveksler data med dit ERP-system eller med dit lagerstyringssystem.

Sådan et samspil mellem forskellige it-systemer, du bruger i dit firma, sikrer et fælles flow af data, gør arbejdsgange ved bl.a. forsendelser hurtigere og reducerer risikoen for menneskelige fejl en del.

Magento er et open source-CMS-system

Hvorfor vælge Magento over andre CMS-systemer til din B2B- eller B2C-webshop? For det første er Magento open source, hvilket betyder, at systemet ikke på samme måde som visse typer proprietær software er fjendtligt indstillet over for tredjeparts integrationer eller datamigreringer fra ét CMS til et andet. Magento er slet og ret et meget fleksibelt CMS-system, der let lader sig tilpasse og udvide.

Udvid din Magento-webshop med moduler

Som nævnt kan du finde moduler til en Magento-webshop, der giver dig nye funktioner. Fx kan du finde et helpdesk til din webshop, så kunder får nemt ved at spørge om hjælp – og kundeservice får nemt ved at svare dem. Der er også utallige Magento-moduler til bl.a. marketing, sideoptimering og betaling. Og hvis du ikke kan finde et modul, der kan noget bestemt, kan it-udviklere lave ét til dig.

Gode webshops brillerer på flere parametre

Men ét er at kende til Magentos muligheder – noget andet er at sidde med systemet og prøve at strikke en webshop sammen, der for det første kan det, man forventer af en webshop. Og som for det andet er nem at bruge, er visuelt fængende, er både driftssikker og sikker mod cyberangreb, er skalérbar og som spiller sammen med andre systemer. Lyder det overvældende at sidde med dette?

Slip for at nørde med Magento selv – kontakt it-udviklere, som kan sætte din nye webshop op.