Der er mange ting, et kontor burde have. Folk bruger jo mellem otte til ni timer om dagen på et kontor. Så det er vigtigt, at medarbejderen føler sig tilpas. Der skal ikke kun være plads til at arbejde, de skal også være plads til pauser og et social liv.

Behagelige kontorstole

Folk bruger jo hele deres arbejdsdage inde på et kontor. Så det er vigtigt at man har nogle behagelige kontorstole. Med en god kontorstol, kan man nemlig undgå mange problemer længere hen i tiden. Det er allerede ikke det bedste for ens krop at sidde ned flere timer om dagen. Men med en god kontorstol, kan det blive lidt værre end før. Med en god kontorstol, der har noget ordentlig rygstøtte, kan man holde og sidde i den rigtige positur hele dagen. Så kommer man ikke til at klage om rygsmerter længere henne i ens liv.

Et fælleskøkken

Det er vigtigt at ens kontor har et ordentligt fælleskøkken. Folk skal have plads til at lave mad. Man vil jo gerne have at ens medarbejder er sunde, og har masser af energi. Man kan hjælpe ens medarbejdere med at leve en sund livsstil, ved at sørge for at der er plads til at de kan lave mad, eller endda tage mad med hjemmefra. Så i stedet for at købe fastfood eller tage noget nemt med hjemmefra, så kan man lave hele sundere måltider i kontorets fælleskøkken.

Et personalerum

Folk bruger lang tid på arbejde, derfor kan det hurtigt blive kedeligt of ensomt, hvis der ikke er plads til et socialt liv. Så det er vigtigt at man sørger for at der er plads til snak og hygge, og ikke kun arbejde. Dette kan man gøre med et personalerum. Men man burde ikke føle sig begrænset af ordet rum, for det kunne også være dejligt at lave noget plads udenfor, når der er godt vejr.

Mødelokaler

Hvis man har et kontor, så er man nødt til at have nogle mødelokaler. Det er jo ikke særligt professionelt at have møder med ens klienter ude på parkeringspladsen eller i gangen. Men et mødelokale er mere end bare et rum med med nogle stole og et langt bord. Der bliver ofte diskuteret mange sager i et mødelokale, der burde forblive private. Derfor skal man sørge for, at der er godt isoleret for lyd. Og man skal sørge for, at der er gardiner, hvis man har valgt at have glasvægge.