75% af alle forbrugere kender til e-mærket. Det er ofte lige dét mærke, som resulterer i et salg. Vi kigger nærmere på 5 gode råd, som viser hvad e-mærket betyder for dig, som webshopejer.

1. Synlig troværdighed

E-mærket har gennem mange års synlighed vakt stor troværdighed hos kunderne. En stor del af kunderne kigger efter et e-mærke inden de foretager et køb, fordi de kender til den tryghed om en sikker handel. Med e-mærkecertificeringen giver du dine kunder et synligt bevis på, at de sagtens, og uden bekymring kan handle hos dig.

Den sikkerhed du giver kunderne….

  • Dine kunder er sikret juridisk hjælp, hvis I bliver uenige
  • Kunden er sikret op til kr. 10.000 pr. handel
  • Kunden er dækket i op til to år efter købet

2. Markedsføring

Det vigtigste for din webshop, er kundens loyalitet. Loyalitet fra kunden er en afgørende faktor, for om de foretager et køb i din webshop. E-mærket giver din webshop en stor konkurrence- og markedsføringsfordel, fordi kunden genkender mærket som tryghed og sikkerhed i forbindelse med deres køb.

3. Beskyttelse af køberen

Det er meget vigtigt, at dine kunder føler tryghed i forbindelse med købet, og ikke mindst at deres penge er beskyttet inden købet af afsluttet efter aftalen. Undersøgelser viser, at hvis forbrugernes penge er sikret, er afgørende for valg af webshoppen – faktisk helt op mod 90% af forbrugerne vælger en webshop ud fra hvordan deres penge sikres og beskyttes under købet.

Som tidligere nævnt, bliver dine kunder sikret med op til kr. 10.000 pr. handel. Hvis uheldet skulle være ude, og du ikke kan finde enighed med din kunde, så har e-mærket jurister og mæglere – som sikrer den bedste løsning for dig og din kunde. Denne service koster ikke dig eller din kunde noget.

4. Jurister sidder klar til at hjælpe

Hvis din webshop er e-mærket, har du fri adgang til virksomhedens kompetente og fagligt stærke jurister. Juristerne sidder klar med hjælp til juridisk vejledning e-handelsområdet, og du bliver løbende kvalitetssikret af e-mærkets jurister. Det betyder altså, at du sparer ressourcer ift. tid og penge – tid og penge som kan bruges på udvikling og optimering af din webshop.

Denne service sikrer de gode rammer for en god købsoplevelse.

5. Viden

Når din webshop er blevet e-mærkecertificeret, har du fri adgang til viden og værktøjer på nethandelsområdet. Du kan benytte værktøjerne og viden til løbende optimering og udvikling af din webshop. Bliv klogere på hvad din webshop skal indeholde, regler og meget andet, som giver et godt udtryk for dine kunder.