Eventfirmaet, Bizz Up, som er startet af Lise Korsgaard skifter nu ejer til én af medarbejderne.

Lise, Bizz Up, Ejerskifte
Lise Korsgaard, stifter af Bizz Up

Siden 2013 har Lise Korsgaard udgivet magasinet, Bizz Up, og erhvervsevents i samme navn. I 2018 trådte hun ind i familievirksomheden, Salling Autogenbrug, som hendes far startede 1987.

”Dengang var det ikke tanken, at jeg en dag skulle arbejde fuldtid i firmaet. Jeg havde længe hjulpet med markedsføring og strategi på sidelinjen, men så begyndte vi at arbejde med den grønne omstilling. Det tog hurtigt fart og vi måtte tage en beslutning om, hvor seriøst vi ville tage på det eventyr,” fortæller Lise Korsgaard, som i dag driver Salling Autogenbrug sammen med sine to brødre.

I erkendelsen af, at tiden fremadrettet skulle bruges i familievirksomheden, har Lise Korsgaard de sidste par år forsøgt at uddelegere opgaver og sælge ud af aktiverne i den virksomhed, som det seneste årti har været hendes levebrød.

”I efteråret 2021 ansatte jeg Camilla til at tage over på alle de events og opgaver jeg selv sad med, så jeg i stedet kunne bruge mere tid på autogenbruget. Og det har været den helt rigtige beslutning.” I foråret 2022 købte en nordjysk magasinudgiver det fysiske erhvervsmagasin, som har været at finde i forskellige erhvervsmiljøer i hele Danmark.

Tid til at overdrage nøglen

Det var et match made i heaven. De to kvinder kendte hinanden i forvejen og der var ikke brug for meget oplæring.

”Selvom Camilla ikke havde erfaring med events, så vidste jeg, at hun vil være en guds benådet projektleder,” fortæller Lise Korsgaard. Camilla Sevelsted, som kommer fra en baggrund som kundeservicechef og sælger, blev hurtigt kastet ud i større projekter, såsom Skivemødet og stod også hurtigt selv for virksomhedens egne Bizz Up-events samt andre projekter for eksterne kunder, lyder det fra Lise Korsgaard, som fra 1. februar 2023 overdrager nøglerne til eventbutikken til Camilla Sevelsted.

Camilla, Bizz Up, Ejerskifte
Camilla Sevelsted, ny ejer af Bizz Up

”Jeg synes det er meget alsidigt at arbejde med events. Der er aldrig to dage der ens og så elsker jeg at skabe noget fra bunden og særligt noget der er lokalt forankret,” siger Camilla Sevelsted, som er opvokset og stadig bor i Jebjerg.

Det har måske lagt lidt i kortene, at når man ansætter en person for at få mere tid til andre projekter, at der så kommer et tidspunkt, hvor man slipper tøjlerne helt. Og den tid er så kommet nu ifølge Lise Korsgaard: ”Hele den grønne omstilling i autobranchen har taget meget mere fart end jeg havde regnet med, så for mig er det det helt rigtige tidspunkt at give bolden videre.”

Fra medarbejder til indehaver

”Det er selvfølgelig nyt at blive ”herre i ejet hus”, men opgavemæssigt er der ikke den store forskel, da jeg de 1,5 år jeg har været ansat, har arbejdet meget selvstændigt med de arrangementer og øvrige opgaver vi har haft igennem Bizz Up,” fortæller Camilla Sevelsted.

Nogle af de første opgaver den nye iværksætter skal beskæftige sig med, er velkendte arrangementer, såsom Madmødet og Skivemødet i maj og en lang række Bizz Up events.

Jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet med eksisterende kunder og hilser nye opgaver velkommen,” slutter Camilla Sevelsted, som ser frem til livet som selvstændig.