Siden 2000 har vi hos Stopnu hjulpet hundredevis af mænd og kvinder ud af nikotinafhængighed. At stoppe med at ryge er en af de sværeste ting, men sådan behøver det ikke at være. Der findes nye og effektive metoder – som ikke er at erstatte røg med nikotinprodukter, men som er mindst lige så effektiv. Metoden hedder Biofeedback.

Biofeedback er svage elektro-magnetiske impulser, som mærkes som snurren eller summen i kroppen. Det er en smerte- og bivirkningsfri metode, som fjerner trangen til nikotin og abstinenser én gang for alle på blot 2×1 time. Og da man ikke har trangen til nikotin længere, har man ikke behov for at erstatte den med snacks. Derfor vil man heller ikke tage på. Den effektive behandling og professionelle hjælp du modtager hos os, hjælper dig til at du kan stoppe hurtigere, lettere og for altid. Succesrate er på +92 % og det betyder at over 92% af vores rygestop-klienter i klinikken stopper med at ryge og holder det bagefter. Mange vil indvende, at det næsten lyder for godt til at være sandt, men man skal være indstillet på et rygestop og efterfølgende arbejde med sine vaner, ritualer og håndtering af dem. Heldigvis får man via den nøje tilpassede samtale hjælp til at se på de rygemønster, vaner og det “gode” som rygningen har givet den enkelte. Sammen med klienten kigger vi på hele den forandring, men skal igennem for at skabe tryghed og ro i processen. De nye strategier og brugbare redskaber, som vi finder frem til vil understøtte røgfriheden.

 

Desuden sørger biofeedback for at skabe ro i nervesystemet  og sætter gang i udrensningen af nikotin og affaldsstoffer. Det der adskiller vores metode fra andre metoder er, at vi på en gang afhjælper både den fysiske og den mentale afhængighed.

Vi skræddersyr din behandling, så den passer, til det rygemønster du har.

Er du afhængig af nikotinprodukter, e-cigaret eller snus kan vi også hjælpe dig til at blive nikotinfri ved blot 2 behandlinger.

 

 

Hvad er Biofeedback?

Biofeedback-metoden går i korte træk ud på, at der bliver sendt svage elektro-magnetiske impulser ind i kroppen via elektronisk udstyr. Biofeedback skaber specifikke svingninger i celler, organer og væv, og resultatet er, at der bliver tilføjet energi og skabt balance, ligesom de biokemiske processer overalt i kroppen-også i hjernen- forløber bedre. Dermed udebliver abstinenserne ved ryge/nikotin stop, ligesom uro og ubehag i kroppen forsvinder og nervesystemet falder til ro. Det er kun muligt, fordi kroppen i sig selv er et elektro-magnetisk felt. Hver eneste celle har en bestemt svingning, og når svingningen igen bliver stærkere, genvinder kroppen sin modstandskræft og styrke.

 

Klient udtalelse

“Det er helt fantastisk. Jeg tør slet ikke se på klokken. Det er gået 2 timer siden behandlingen og jeg har ikke engang lyst. Jeg røg siden jeg var 14 år og var så afhængig af cigaretterne, at jeg røg mindst to i timen og ca. 40 om dagen. Jeg har forsøgt at kæmpe mig ud af afhængigheden med alle tænkelige rygestop-metoder. Det er bare aldrig lykkedes. Tværtimod har det hver gang sendt mig i et helvede af abstinenser. Den ene fiasko efter den anden. Men sådan er det ikke denne gang,- det kan jeg allerede mærke”

Anna røg 40 cigaretter om dagen