I Fredericia går et 21-årigt musicaltalent rundt og nynner strofer fra ”Busters verden”. Til oktober skal Daniel Hersig, oprindeligt fra Hedensted, nemlig spille rollen som Stig-Ole i MCH Musicals opsætning af Bjarne Reuters klassiker, som i denne version også har Nannas udødelige ”Buster” på programmet.

PFS, Pension For Selvstændige, Bizz UpDaniel her spillet musicals, siden han var 12 år, og som 13-årig spillede han hovedrollen i ”Emil fra Lønneberg” hos MCH. Siden har han bl.a. medvirket i ”Shu-Bi-Dua the Musical” på Fredericia Teater samt i ”Danmark har Talent” på TV 2, hvor han opnåede deltagelse i Live Shows. Efter et ophold på Snoghøj Højskole fik Daniel mulighed for at medvirke i en MCH-musical igen, men benzinen til hans bil var en udfordring, efter han havde brugt sine penge på højskoleopholdet.

“Jeg kontaktede Pension for Selvstændige, fordi MCH havde givet mulighed for at tegne sponsorater, der kunne understøtte vores medvirken, og de takkede heldigvis ja med det samme, fortæller den unge musicalperformer, som allerede er godt i gang med prøverne.”

Peter Beck-Bang, kommunikationsansvarlig hos Pension for Selvstændige, var ikke et sekund i tvivl om, at Daniel skulle bakkes op:

“I Pension for Selvstændige både hylder og rådgiver vi selvstændige, der vil bevare friheden og tør prøve lykken. Samtidig hjælper vi med at spænde et sikkerhedsnet ud under dem, så alt kan ende lykkeligt. En iværksætter skal være modig og handlekraftig for at kunne drive en succesfuld virksomhed, og vi kender Daniel for både at være initiativrig, turde tage en chance og stille sig op foran mange mennesker. Og når Daniel skal optræde i Busters Verden med dens spændende ideer og skøre påfund, som nogle gange går godt og andre gange giver et par på tuden, synes vi, matchet var perfekt”, siger han.

Projektleder hos MCH Musical, Rasmus Steenberg, bifalder både Pension for Selvstændige og Daniels engagement i musicalverdenen:

“Det er fantastisk, at der findes talentfulde, unge mennesker som Daniel, der stiller op til vores populære familieforestillinger. Det er en forudsætning for os, at de dygtige frivillige kræfter investerer tid og energi i at deltage – og omvendt kan vi være med til at give dem et skub i den rigtige retning. Vi har igennem årene været med til at sende 40-50 unge mennesker videre til en professionel karriere. Samtidig er vi meget taknemmelige for, at Pension For Selvstændige har kunnet se perspektivet i at bakke Daniel op, så han får de bedste betingelser for at medvirke hos os”, siger Rasmus Steenberg.

 

 

”Busters verden” spiller i MCH Herning Kongrescenter 16.-21. oktober, samt i Aalborg Kongres & Kultur Center 23.-24. oktober og i Ringsted Kongrescenter 30.-31. oktober. Billetter kan købes på de respektive spillesteders hjemmesider eller hos ticketmaster.