Nye øjne kan inspirere og motivere til endnu bedre investering af tid og ressourcer. 

Når man springer ud som iværksætter, er det ofte, fordi man slet ikke kan lade være. Passionen for det man arbejder med, er simpelthen for stor til ikke at dele den med andre. Ofte handler det slet ikke om at skulle drive virksomhed men om kerneydelsen.

Men hvad så når beslutningen er truffet, og din virksomhed bliver en realitet?  

Iværksætteri kræver, at du har modet til at tage alle de forskellige kasketter på – også selvom mange af dem er helt nye og ukendte for dig.

Det kan indimellem føles som at stå på gyngende grund. Som om opgaven er for stor til at kunne nå i mål. Og her er det nemt at fortvivle.

Der er heldigvis masser af støtte og gode værktøjer at finde. Og flere af dem er ikke længere end et ”klik” med musen eller et telefonopkald væk.

Erhvervshus Midtjylland, EHM, iværksætteri, Bizz UpVi vil gerne være en del af dit netværk

Netværk er et fantastisk redskab til at undgå sådanne situationer. For et skulderklap eller et skub i en bestemt retning er guld værd. Det kan få dig til at se din virksomhed i et andet lys, og hjælpe dig med at optimere investeringen af dine ressourcer.

Erhvervshus Midtjylland vil gerne være en del af dit netværk og hjælpe dig med at styrke det fundament, du allerede har bygget i din virksomhed. For det er ingen hemmelighed, at fundamentet skal være stærkt for, at det hele ikke styrter sammen midtvejs.

Vi har erfaringen, hvor du vakler. For som iværksætter vil der være områder, hvor du endnu ikke er verdensmester. Og det er helt okay.

Din virksomhed er udgangspunktet

Det er derfor, vi er her. Erhvervshus Midtjylland er skabt for at være din sparringspartner, når du har behov for sparring og vejledning omkring din virksomhed.

Vi har mere end 30 erfarne og kompetente virksomhedskonsulenter, der er klar til at støtte dig i at træffe fordelagtige og sikre valg omkring dit strategiske arbejde, salg, kapitalfremskaffelse, markedsføring, digitalisering mv.

Hvert år taler vi med over 6.000 virksomheder om deres udvikling og udfordringer.

Det betyder, at vores horisont altid udvides, at vores erfaring favner bredt, og at vi er bevidste om, at verden omkring os ikke står stille, men udvikler sig i meget høj fart.

I vejledningen tager vi altid udgangspunkt i netop din virksomhed, og det stadie du er nået til. Intet er for stort eller for småt.

På erhvervshusmidtjylland.dk kan du finde masser af guides, artikler og informationer om de forskellige tilbud, vi har i vores portefølje. Du har også mulighed for at booke sparring med virksomhedskonsulenterne, som har speciale i din branche.

Har vi ikke svarene på dine spørgsmål, har vi et stort netværk, vi kan henvise til.

Erhvervshus Midtjylland, EHM, iværksætteri, Bizz Up

 

Skal du hjælpes videre på rejsen? 

Vores hjælp og vejledning er gratis. 

For mere information besøg erhvervshusmidtjylland.dk.
Send en mail på info@erhvervshusmidtjylland.dk eller ring på 70 22 00 76.