Leder du efter en platform til din nye webshop, som hverken koster dig for meget i abonnement eller begrænser dig i dine designønsker og i brugervenlighed? Så bør du sørge for at undersøge de forskellige platforme, der står til rådighed, når du skal oprette din webshop.

I denne artikel gennemgår vi flere af de platforme, der findes, så du forhåbentligt kan blive en smule klogere på, hvilken platform du vil bruge til din webshop!

Kan jeg bygge min egen platform?

Kan du godt bygge din egen platform i stedet for at betale en abonnementsafgift på en allerede-eksisterende platform? Det korte svar er: ja. Du kan godt bygge din egen platform, men det kræver ekspertise i datalogi og teknologisk design. Har du de færdigheder, er det bestemt bare at gå i gang – og ellers kan du lære en masse fra nogen med den ekspertise. Men husk; det er tidskrævende, og derfor sjældent den løsning, virksomheder vælger.

Hvis du ikke vil bygge din platform selv, kan du undersøge Bedste platform til webshop. Blandt de platforme, du kan finde til din webshop, er: WooCommerce. Denne platform er et plugin til WordPress. Det betyder, at det er en udvidelse, der kan føjes til WordPress. WordPress er en open source-platform, som er ganske populær. Derfor kan du finde adskillige softwares, der fungerer som plugins til denne. Grundet WordPress’ popularitet, vil WooCommerce være ganske let at benytte i forbindelse med WordPress.

En licensfri platform

Leder du efter en licensfri platform? WooCommerce er en open source-platform, og derfor også gratis at bruge. Det samme gælder for PretaShop. Du kan opleve, at nogle platforme vil opkræve et årligt gebyr for at benytte softwaren, mens andre platforme kun ønsker en engangslicens. Du kan altså spare penge på din webshop ved at benytte en open source-platform.

Undersøg dine muligheder grundigt, så skal du nok finde den bedste platform!