I denne tid drejer det sig for alvor om at være omstillingsparat. Det gælder for såvel små som store virksomheder og for den enkelte medarbejder samt virksomhedsejer. Vi må ganske enkelt vænne os til at gøre noget andet end det, vi plejer.

For foredragsbureauet One Decision betyder restriktionerne for forsamlinger, at der pt. ikke kan afvikles foredrag på traditionel vis hos kunderne. Derfor har de på rekordtid sat onlineforedrag i søen:

”Vi vil stadig gerne inspirere og give gode foredragsoplevelser. Derfor tilbyder vi nu onlineforedrag”, siger Malene von Kiær, der ejer foredragsbureauet One Decision. ”Med vores onlineforedrag kan virksomheder, netværk, foreninger, privatpersoner mv. stadig få glæde af en masse god læring og inspiration fra nogle af vores dygtige foredragsholdere. Det er der endnu mere brug for i disse tider, og vi er overbeviste om, at det er godt at få tankerne lidt væk. Foredrag er en oplagt mulighed for at sætte frustrationer og bekymringer på pause.”

One Decision, Bizz Up, onlineforedrag

Foredragsbureauet har allerede hjulpet de første kunder med et lukket onlinemiljø med foredrag og har skræddersyet et foredragsprogram, så det passer til målgruppen, ønsket tema mv.


Se udvalget af onlineforedrag lige her


”Det er også muligt at købe sig ind på onlineforedrag, som vi sætter op”, fortæller Malene von Kiær. ”Det vil sige, at fx et firma eller netværk kan købe et antal pladser på et onlineforedrag, og det samme kan enkeltpersoner gøre. Vi er ikke i tvivl om, at det er godt med nogle stærke input i denne tid, og at man samtidig kan få det hele sat lidt i perspektiv.”

Jesper Vollmer, One Decision, Bizz Up

I morgen fredag den 3. april er der således mulighed for at opleve et foredrag med Jesper Vollmer, der blandt andet er kendt som tv-kok. Jesper Vollmer brækkede nakken på en ferie i Thailand og kan om nogen fortælle om at håndtere en krise og komme endnu stærkere ud på den anden side. Onsdag den 8. april er der mulighed for at opleve endnu et inspirerende onlineforedrag med et kendt ansigt. ”Chief 1  kender de fleste som en hamrende dygtig musiker. Igennem mange år løftede han andre og stod bag masser af succesfulde kunstnere, men i processen glemte han sig selv og egne drømme. Det lyder sikkert velkendt i manges ører, og ikke mindst derfor er det et vigtigt budskab at dele”, fortæller Malene von Kiær videre.

Chief 1, One Decision, Bizz Up

Rune Green, One Decision, Bizz Up, Onlineforedrag

One Decision tilbyder også mulighed for at streame workshops ”on demand”, dvs. når det passer seeren.Det gælder fx en workshop med taleskriver og ghostwriter Rune Green, der deler ud af konkrete værktøjer, så du bliver en mere humoristisk formidler. ”Det er en fantastisk mulighed, hvis du jævnligt pitcher forretningsidéer, holder oplæg eller underviser og gerne vil bringe mere humor ind i din formidling”, siger Malene von Kiær og runder af med en opfordring: ”Vi skruer til hver en tid gerne noget sammen til vores kunder ud fra deres ønsker. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og vi er altid friske på udfordring, så bare skyd – vi er klar.”

Du kan se mere om ovennævnte onlineforedrag her og læse mere om samt kontakte foredragsbureauet One Decision her, hvis du vil vide mere eller har en konkret forespørgsel.

www.onedecision.dk