Fuld lockdown

I februar 2020 solgte Line og Henrik alt hvad de ejede for at tage på eventyr med deres lille søn James. Destinationen var Nordspanien og planen var at åbne en bar og restaurant i byen La Pineda – en lille times kørsel syd for Barcelona. Men så ramte coronaepidemien hele verden og Spanien endte i fuld lockdown i 3 måneder.

Dette betød ingen åbning af bar og restaurant, samt en meget hård opstart uden turister. “Låst inde” i en lejlighed i Spanien blev parret hurtigt enige om, at de behøvede noget at gå op i, for ikke at gå helt i spåner. Med Lines erfaring fra indkøb og logistik, Henriks evner inden for markedsføring og deres fælles kærlighed til den spanske tapas, blev ”from spain with love” til.

From spain with love, Bizz Up efterår 2021

Tapas-lækkerier

Kort fortalt er ”from spain with love” tapas på abonnement. Medlemmerne modtager hver måned, eller hver 2. måned, en kasse fyldt med tapas-lækkerier fra hele Spanien – og der er mere end nok tapas til 4-6 personer. I kassen findes altid nogle faste elementer som f.eks. sortfodsskinke, oliven, pølser, ost og dyppelse/smørelse. I dag sender parret paller fyldt med tapaslækkerier afsted mod Danmark hver måned, og de nyder jagten efter lækre specialiteter rundt i hele Spanien. Så det der startede som et sandt mareridt, er nu blevet til et skønt tapas-eventyr og en spændende rejse i abonnementsverdenen.

Se mere på: www.fromspainwithlove.dk