Der findes et hav af jobmuligheder, som ikke alle kender til – og nogle af jobmulighederne er vildt eftertragtede, fordi det giver en god løn eller god prestige. Der findes praktisk talt et job til alt. Alt hvad du kan komme i tanke om, så er der nok en eller flere i verden med sådan et job. Se vores udvalgte jobs herunder – måske du burde skifte karriere?

Tekst: Louise Jensen, Bizz Up

1. Deodorant-tester

Person der dufter til deodoranten under folks arme for at bekræfte duft, holdbarhed osv.

Du skal være særlig god til at skille dufte fra hinanden, og genkende de forskellige duftnoter i deodoranten. Derudover skal du ikke være sart, fordi du skal dufte til deodoranter under folks arme for at teste holdbarhed, gennemsigtighed og generelt kvaliteten af duften under forskellige arme.

Funny jobs, funny job, golfbolde dykker, Bizz Up Magasin sommer 2020

2. Golfbolde-dykker

Person som dykker efter golfbolde i søer på golfbanerne.

Er du tiltrukket af alt det ”hvide guld” som ligger på bunden af søerne på goldbanerne? Så er det måske jobbet for dig.

Du skal have dykker certifikat med førstehjælpskursus og livredderkursus. Du skal også være klar på at dykke rundt i mudder, hvor du intet kan se. Det er altså ikke som at dykke i middelhavet.

3. Hundemad-tester

Person der vurderer dyrefodret ud fra udseende, smag og konsistens.

Du tænker måske at det lyder helt skørt, men jobbet er faktisk ret kompliceret og du skal være meget dygtig. Det handler ikke om at smage, men vurdering af hundemadens ernæringsværdier, lave rapporter om udseende, duft, konsistens og udvikling af nye typer for hundemad.

4. Bryllupsgæst

En skuespiller som spiller din bryllupsgæst til UG.

Jo større din gæsteliste til brylluppet er, jo bedre ser det ud – måske bryllupsparret ikke kender så mange mennesker, men så kan de hyre en professionel bryllupsgæst. Det er skuespillere, som klarer jobbet som beskrevet.

5. Professionel putter

Person der bliver hyret til at tage hjem til folk og putte dem. Enten som en pandekage, ligge i ske, eller hvordan kunden ønsker det.

funny job, emojidesigner

6. Emoji-designer

Grafisk designer som tegner vores elskede emojis. Emoji stammer oprindeligt fra Japan.