Vil du gerne gøre din virksomhed mere bæredygtig? Det kan være svært at finde ud af, hvordan man skal gribe en grønnere omstilling an som virksomhedsleder – og derfor kan det være en god idé at søge hjælp og rådgivning.

 

I artiklen nedenfor vil vi introducere dig for ClimEdU, som er en virksomhed, der rådgiver andre virksomheder og forretninger om bæredygtighed. Forbrugerne vil nemlig have mere bæredygtighed. Vi vil også præsentere dig for nogle af de fordele, som en virksomhed kan opleve ved at lave nogle bæredygtige tiltag.

Hvem er ClimEdU?

ClimEdU er et firma, som har fokus på at udbrede viden og rådgivning om miljø, klimaforandringer, bæredygtig virksomhedsdrift og CSR. Måden hvorpå ClimEdU hjælper en virksomhed, er ved at udarbejde forskellige produkter, i form af bæredygtighedsrapporter, deklarationer og klimaregnskaber, som fortæller noget om virksomhedens eksisterende drift i forbindelse med miljø, klima og bæredygtighed

 

Med disse ydelser kan ClimEdU hjælper dig i jeres bæredygtige omstilling, så I kan nå jeres bæredygtige mål, og efterkomme lovgivningen.

Derfor bør du søge ekstern rådgivning

Mange virksomheder er klar over, at de skal gøre sig mere umage med bæredygtige initiativer, da dette emne er ekstremt omtalt i samfundet. Hvis ikke en virksomhed følger med denne nødvendige omstilling, kan det have uhensigtsmæssige konsekvenser. Dog laver mange virksomheder den fejl, at de tror, at de selv kan igangsætte en grøn omstilling.

 

Det er vigtigt at huske på, at man ofte er biased som virksomhedsejer eller ansat, idet man ser virksomheden ud fra ens egen opfattelse, som oftest er yderst subjektiv. En ekstern rådgiver eller konsulent er oftest i stand til at se fejl, mangler og muligheder, som interne medarbejdere nemt overser.

For virksomheden: Fordele ved bæredygtige og sociale initiativer

Der bliver stillet større krav til virksomheder i forbindelse med bæredygtighed og socialt ansvar – og langt flere virksomheder igangsætter grønne initiativer. Som nævnt før, kan det have fatale konsekvenser for en virksomhed, hvis ikke de følger denne omstilling. Forbrugerne vil nemlig vælge bæredygtige alternativer, og det betyder i sidste ende, at en virksomhed kan miste omsætning, hvis den ikke tilpasser sig.

 

Vi bliver også oftere eksponeret for de ødelæggelser, som er følgerne af klimaforandringerne. Det er på tide at handle etisk korrekt, og som virksomhed kan man nemt få rådgivning til at komme i gang med at tage de rette valg og blive mere bæredygtig.