I takt med den højteknologiske tidsalder er over os, bliver det sværere og sværere at ignorere det faktum, at en succesfuld markedsføringsindsats ofte bør tage udgangspunkt i online markedsføringsstrategier- og værktøjer. Der er mange redskaber at tage i brug, og det handler om at afprøve forskellige ting samt analysere sig frem til, hvad der giver salg og virker for netop din virksomhed.

Når du skal påbegynde din online markedsføringsindsats, kan du overveje de fordele, som kan være ved at betale et reklamebureau for at være ansvarlig for en kampagne eller en generel forbedring af virksomhedens online markedsføring. Ved at finde et reklamebureau som samarbejdspartner er du sikret en sparringsparter, som i høj grad kan bidrage med en ekspertise og viden, som kan være brugbar for din virksomhed.

Facebook annoncering

Måske har din virksomhed allerede stiftet bekendtskab med annoncering, men bestræber sig på at opnå endnu bedre resultater med Facebook annoncering. For at nærme sig dette er det væsentligt med nogle klare målsætninger for, hvordan annonceringen skal bidrage, samt hvad man ønsker at opnå.

Typiske formål med Facebook annoncering er at give flere besøg i din fysiske butik eller flere salg på din webshop. Et andet formål kunne være at indsamle flere oplysninger om din målgruppe, for derved at kunne målrette fremtidige markedsføringsindsatser mod at nå ud til denne målgruppe.

SEO Strategi

SEO eller søgemaskineoptimering kan næppe være et nyt begreb, hvis du bare har en smule kendskab til online markedsføring. Gennem SEO tilstræber man at gavne virksomhedens rangering hos de online søgemaskiner, såsom Google. Ved at lægge en god SEO strategi skulle man gerne formå at optimere de parametre, som spiller en rolle for rangeringen hos søgemaskinen.

SEO kan være meget kompliceret, og det kan derfor være fordelagtigt at søge professionel hjælp til at udpege, hvordan du optimerer SEO i din virksomhed og altså en bedre rangering, som gerne skulle give mere salg og trafik på dine online platforme. Det er desuden vigtigt at huske, at SEO kræver løbende vedligeholdelse for størst muligt udbytte.

SEO kan inddeles i nogle underkategorier såsom ’lokal SEO’ og ’teknisk SEO’. Som navnet antyder, betyder lokal SEO, at man bestræber sig på at blive rangeret højt, når der søges på virksomheder i branchen i lokalområdet. Derimod omhandler teknisk SEO at optimere og analysere design og brugervenlighed på din hjemmeside og dermed altså styrke brugerens generelle tekniske indtryk af hjemmesiden.