Den midtjyske virksomhed, Sky-Work formåede at få indsamlet imponerende 560.000 kr. i indsamlings-konkurrencen ”SuperDysten” af CoolUnite fonden og snuppede dermed 1. pladsen.

CoolUnite fonden der har til formål at støtte sårbare, sygdomsramte og udsatte børn, afholdt i maj en indsamlings-konkurrence med navnet ”SuperDysten”, hvor 7 danske virksomheder skulle kæmpe om at indsamle flest penge ind på 14 dage.

Sky-work, Bizz Up

Konkurrencen fandt sted live i Radio Nova, The Voice og Radio100, hvor virksomhederne måtte gøre brug af alle kreative kneb, som kunne indbringe flest penge til formålet.

Normalt klatrer håndværkerne i Sky-Work i traditionelt arbejdstøj på facader, for at udføre alt fra vinduespudsning til mureropgaver, men under konkurrencen har de været særligt kreative.

Med superhelteshows, klatring på hospitaler ved de danske børneafdelinger og med indsats i auktioner havde Sky-Work de rette kneb til at få indsamlet mere end en halv million kroner ind til CoolUnite fonden.

”De ansigtsudtryk børnene har, når de lige pludselig ser deres yndlingssuperhelt på den anden side af ruden, er fantastisk. Det giver selvfølgelig børnene en helt særlig oplevelse, men det er også noget særligt for os. At vi kan bidrage til sådan en indsamling gennem vores daglige arbejde, er en sand fornøjelse”– fortæller Jeppe Graversen, stifter af virksomheden Sky-Work.”

Det er dog ikke uvant for Sky-Work at bidrage til velgørenhed. De innovative håndværkere har blandt andet også indsamlet til nødhjælp til Ukraine og donerede i december måned også julegaver til hospitalsindlagte børn.

”Vi elsker at gå ind i velgørenhedsprojekter aktivt, da det giver os mindst lige så meget som det, vi giver andre.Desuden ligger det naturligt til os at støtte særligt udsatte børn og deres familier, fordi størstedelen af medarbejderne i Sky-Work også har små eller mellem store børn.”- fortsætter Jeppe Graversen

Derfor bliver det heller ikke sidste gang, man hører om, at håndværkere i reb indsamler til velgørenheds projekter.

Med Sky-Works 40 specialiserede fagfolk klatrer alt fra murere, tømre til blikkenslagere op i højderne for at udføre arbejdsopgaver i reb for ikke blot at minimere omkostningerne ved arbejdsopgaverne, men er også en mere bæredygtig mulighed til stilladser og arbejde med lift.

De danske Sky-Work håndværkere er blevet de største inden for sit felt og har revolutioneret branchen indenfor erhvervs- og arbejdsklatring. De har gjort det muligt at effektivisere arbejdsopgaver på en innovativ arbejdsmetode og kan udføre opgaver som et reelt alternativ til arbejde med stilladser og lifte.

 

Artiklen er sponsoret af:

betting sider