Online marketing har fået en større rolle i virksomheders markedsføring end nogensinde før. Synlighed på Google er nærmest blevet et synonym for succes, og virksomheder kæmper om seernes opmærksomhed på verdens største online søgemaskine. For jo mere synlig din virksomhed er, når der Googles efter alt fra sommerkjoler til racerbiler, jo flere kunder får du i butikken. Men det er ikke så nemt endda at gennemskue, hvordan man opnår synlighed – og online marketing kan være lidt af en jungle at finde rundt i.

Hos Heymedia er vi eksperter i online marketing, og vi står klar til at hjælpe din virksomhed med at komme til tops på Google.

Opskriften på online marketing? Vi hjælper dig til tops på Google

Heymedia er et online markedsføringsbureau som udspringer af onlinevirksomheden Heymedia. Heymedia har i dag mere end 50 websites og 1,5 mio. besøgende pr. måned. Vores brede palette af websites har gennem årene givet os store kompetencer indenfor netop digital markedsføring. Mens denne viden indtil nu har hjulpet vores egne websites til tops på Google, vil vi med Heymedia.dk dele denne viden med vores kunder, og hjælpe dem med at vækste gennem online markedsføring, ligesom vi selv har oplevet det på vores egne websites. Men hvorfor er det vigtigt, at have styr på sin online marketing?

Vi kender alle de traditionelle markedsføringsformer – TV-reklamer, bannere i avisen og jingles i radioen. Alle disse markedsføringsformer er dyre og hele marketingverdenen bevæger sig længere og længere væk fra dem og har i stedet kursen mod online markedsføring. Forbrugerne bruger i langt højere grad internettet som den primære inspirationskilde, og det er her vi finder vores nye produkter og ikke mindst anmeldelser af dem. Og det gælder på alle tider af døgnet – internettet sover aldrig, og din virksomhed skal derfor også være synlig 24/7.

Facebook, Google og SEO

Blandt de mest populære former for markedsføring findes Facebook annoncering, Google Adwords og SEO. Facebook annoncering er som navnet antyder annoncering på Facebook, og er den ideelle løsning for jer, som ønsker en effektiv og målrettet markedsføring og vil ramme en meget specifik målgruppe. Google Adwords hjælper dig til tops på Google, og får din virksomhed til at ranke på de helt rigtige søgeord, så I kan komme i kontakt med jeres kunder. SEO hjælper også din virksomhed, med at komme højere op på Google, men bygger i stedet på omtale af din virksomhed gennem artikler og blogindlæg og er derfor en mere generisk og naturlig omtale, som vægter højt når Google ranker websites.

Hos Heymedia er vi eksperter i de tre ovenstående former for online markedsføring – og vi står derfor klar til at give dig en komplet løsning, så vi i fællesskab kan få din virksomhed til at vækste. Vi har allerede taget en del kunder under vingerne, og har allerede nu gjort en stor forskel for dem.