Alle virksomheder har udgifter, som skal betales løbende. De fleste virksomheder – både store og små – vil gerne spare så mange penge som muligt, uden at det går ud over arbejdsmiljøet. Derfor stille mange virksomheder dette spørgsmål: Hvor i virksomheden kan vi spare penge? Særligt på kontoret er der mulighed for at spare rigtig mange penge ved at foretage små ændringer. Vi giver her tre råd til, hvordan I gør.

3R Kontor, brugte møbler, kontormøbler, texta, Bizz Up

Køb brugte møbler

Har I endnu ikke købt møbler til kontoret, eller trænger møblerne til at blive skiftet ud? I kan spare mange penge ved at købe brugte møbler til kontoret. Det er både godt for bankkontoen og for miljøet. Den miljøbevidste virksomhed Holmris B8 Cirkular i Bjerringbro har solgt mere end 20.000 brugte kontormøbler i høj kvalitet. Virksomheden har en mission om at fremme økonomisk og miljømæssig forsvarlighed, og den mission kan I få glæde af. Holmris B8 Cirkular køber brugte kontormøbler og sælger dem meget billigere end markedsprisen. Møblerne bliver rengjort og sat istandsat, inden de sælges videre, så I er sikre på at få pæne kvalitetsmøbler hos Holmris B8 Cirkular. I sparer hele 60-70% i forhold til nypriserne på møblerne – og det er noget, der kan mærkes på en virksomheds økonomi. Uanset om I mangler hæve-sænke-borde, kontorstole, skabe eller noget helt fjerde, kan I finde det hos Holmris B8 Cirkular, hvor I enten kan hente møblerne selv – eller få dem bragt ud.


LÆS OGSÅ: HJEMMEKONTORET SKAL PRIORITERES, FOR DIN EGEN SKYLD


Spar på energien

Der er koldt i Danmark i mange måneder om året, så mange virksomheder bruger en del penge på opvarmning af lokaler. I kan skrue en smule ned for varmen på kontoret og se forskellen på varmeregningen. Det er selvfølgelig vigtigt, at det stadig er behageligt at være på kontoret. Der er også penge at spare, hvis I husker at slukke for lyset, når I ikke er på kontoret. Lys, der brænder en hel weekend, kan ses på elregningen. Lav en regel om, at den sidste, der går, slukker lyset på kontoret. Hvis I vil have overblik over, hvor der kan spares penge på energi, kan I bestille et energisyn og få indblik i, hvordan I sparer penge på energi i fremtiden.

3R Kontor, brugte møbler, kontormøbler, texta, Bizz Up

Vælg de billigste løsninger

Der er mange udgifter forbundet med at have en virksomhed – heriblandt forsikringer, internet, printerpatroner og telefonabonnementer. Spar penge ved at sammenligne tilbud fra forskellige udbydere, så I kan vælge den bedste og billigste løsning til din virksomhed. Det betaler sig. På nettet findes der mange sammenligningssider, der giver jer et overblik over priserne på det, I har brug for. Selvom det tager lidt tid at sammenligne priser, er der er rigtig mange penge at spare på langt sigt, så tiden er godt givet ud. Når I køber printerpatroner, kan I eksempelvis spare penge ved at købe patronerne direkte hos producenten i stedet for at købe dem hos en mellemhandler. De små beslutninger kan betyde ekstra kroner og ører til din virksomhed, så vælg de billigste løsninger, når I kan.

3R Kontor, brugte møbler, kontormøbler, texta, Bizz Up