Det kan være svært at finde ud af, hvilke firmajulegaver man skal give til sine kolleger. Man vil ofte gerne give noget, der er relevant for virksomheden, men samtidig også give firmajulegaver der glæder medarbejdere. Nogle år kan det være nemmere end andre at købe firmagaver, afhængigt af hvor godt man kender sine kolleger. 

Hvis ikke man kender dem ret godt, kan det være en god idé at finde nogle praktiske eller sjove firmajulegaver, som de kan bruge i deres hverdag – og måske endda noget, der kan få dem til at smile.

Firmagaver til kolleger på kontoret – hvad skal man give?

Når det kommer til at købe en firmajulegave til kollegerne på kontoret, er det ikke altid lige let at finde på, hvad man skal give. Det kan være svært at finde på noget, der både er personligt og praktisk.

Du kan overveje et abonnement på et magasin. Dette kan være en rigtig fin idé til medarbejdergaver til kollegaer, der elsker at læse eller holde sig opdateret indenfor et bestemt emne. Ellers kan du overveje en flot pen: Dette er altid en fin idé eksempelvis som kundegaver, da du kan give en pen med firmaets logo eller navn på.

Hvorfor er det vigtigt at give en firmagave til sine medarbejdere?

En firmajulegave signalerer, at man værdsætter sine medarbejdere og sætter pris på deres arbejde. Det vil først og fremmest give medarbejderen et stort smil og en masse motivation til at fortsætte det gode arbejde. Derudover bringer firmagaver en god stemning på arbejdspladsen, som kan være med til at skabe et godt arbejdsmiljø.

Men det er ikke bare medarbejdergaver, der signalerer taknemmelighed. Det kan kundegaver også gøre – altså små gaver, som kunderne kan få med hjem. På den måde kan du holde fast i dine eksisterenede kunder og skabe en god omtale for virksomheden.

 

Ideer til firmajulegaver til kontoret: 3 overraskende gaveforslag

  1. En personlig kontorstol: Kontorstolen er et af de vigtigste møbler på kontoret, især hvis man har brug for at sidde ned i længere tid ad gangen. Derfor kan det være en god idé at give sin chef eller kollega en flot og behagelig kontorstol i firmagave.
  2. En ny computer: En anden gaveide til medarbejdergaver, som kan være både praktisk og sjov, er en ny computer. Hvis ikke din chef eller kollega allerede har en computer, der er helt up to date, så kan dette være en rigtig fin gaveide. Og hvis de allerede har en computer, der er relativt ny, så kan det alligevel være rart med et backup, især hvis man bruger computeren til arbejde.
  3. Kaffe- og thetilbehør: Kaffe- og thetilbehør er altid et hit på kontoret, især hvis man elsker at drikke disse drikkevarer under arbejdet. Det er også en firmagave, der taler til fællesskabet på arbejdspladsen.