Det digitale konsulenthus IMPACT har ansat Annika Jakobsen som ny Chief People & Business Development Officer. Hun kommer fra en stilling i Flügger og skal nu være med til at skabe fremtidens konsulenthus indenfor e-commerce.

Det digitale bureau IMPACT, der er blandt Skandinaviens tre største konsulenthuse indenfor e-commerce, har i en nyoprettet stilling ansat mangeårig HR-direktør og management-konsulent Annika Jacobsen som Chief People & Business Development Officer. Hun træder samtidig ind i selskabets direktion. Med ansættelsen speeder bureauet op for ambitionen om at skabe fremtidens konsulenthus – både i Danmark og Europa.

Annika Jacobsen har gennem to årtier udfoldet sin karriere med et bredt sæt af kompetencer – senest som Chief People Officer i den børsnoterede retail-koncern Flügger. Med et skarpt fokus på at drive transformationer og lede virksomheder ind i den nye digitale æra, er Annika Jacobsen den helt rette profil til at sikre synergier europæisk og på tværs af hele selskabet, når IMPACT implementerer den treårige strategi ”European Challenger”.

Netop IMPACTS ambitiøse vækstrejse med medarbejderne som det helt centrale omdrejningspunkt har udgjort en væsentlig tiltrækningskraft, fortæller Annika Jacobsen.

 – Min store drøm er at være med til at skabe fremtidens arbejdsplads. Hos IMPACT får jeg mulighed for at komme tættere på selve forretningen i mit udviklingsarbejde med fokus på nerven og entreprenørskabet i virksomheden. Lige dér, hvor den drøm kan realiseres – og så i en virksomhed, der er baseret på de samme værdier, som jeg selv har, fastslår hun og uddyber:

 – Da jeg fik muligheden for at bidrage til fremtiden for IMPACT, var jeg ikke i tvivl om, at det er det rette sted for mig. Med deres nye europæiske strategi får jeg anledning til at bruge min erfaring med at bygge stærke communities på tværs af landegrænser virtuelt og fysisk – til gavn for både kunder og medarbejdere. Det tiltaler mig ekstremt meget. Især nu hvor jeg har mulighed for at kombinere vækstrejsen hos IMPACT med min passion for ledelsesudvikling.

Der skal oprustes nu

Ifølge CEO i IMPACT Kasper Holst, der bor i Paris og pendler til Danmark hver uge, er den nye stillingsoprettelse og ansættelsen af Annika Jacobsen betydningsfuld for, at IMPACT lykkes med den ambitiøse internationale strategi.

– Det er helt simpelt: Vi skal lykkes med vores strategi, og derfor skal vi have de rigtige produkter på hylderne og de helt rigtige profiler på holdet. Både i Danmark og på den europæiske scene. Det er netop, når virksomheder formår at produktudvikle med afsæt i kundernes behov og helt essentielt lykkes med at tiltrække de bedste kompetencer til organisationen, at deres strategi får luft under vingerne, fastslår Kasper Holst og fortsætter:

 – Med vores nye strategi går vi ind med en stålfast ambition om at blive den bedste udfordrer i Europa, når det gælder digital forretning. Vi har en krystalklar målsætning om at få de mest ambitiøse kunder samt at lave de allerfedeste kundeoplevelser og de mest værdiskabende løsninger. Det kræver stærke internationale communities og en toptrimmet medarbejderstab. Med Annika på holdet, er jeg overbevist om, at vi bevæger os i den helt rigtige retning.

Annika Jacobsen er 46 år og bor i Allerød med sin familie på fire.

IMPACT er et skandinavisk digitalt konsulenthus, der er specialiseret inden for internethandel og arbejder med digital transformation for nogle af Europas største brands. Virksomheden blev etableret 1998 i Aarhus og har i dag mere end 350 medarbejdere + kontorer i Stockholm, Beograd og Evora (Portual).