Efter flere måneders hårdt arbejde har det nu båret frugt, og tvillingebrødrene Christian og Nicolai Østergaard fra BOBO kunne lancerede deres svenske webshop: https://bobohome.se fredag d.1. april 2022.

Og nej, det var ikke en aprilsnar, selvom lanceringsdatoen kunne antyde det. Lanceringen af den svenske webshop var brødrenenes hidtil største skridt for BOBO imod den ultimative drøm; nemlig at blive Skandinaviens største og bedste møbel webshop.

”Udvidelsen til Sverige er for os en del af vores mål om at blive Skandinaviens bedste online møbel forhandler. Forhåbentligt kommer det til at være med til at vækst vores forretning på lang sigt, og vi håber at vi kan tilbyde et produkt som svenskerne bliver rigtig glade for” – Christian Østergaards indehaver af BOBO.

Efter en hård, men ligeledes positiv, periode for BOBO under corona pandemien, hvor man oplevede et boost i salget, samt et flot 2021 med en vækst på 20%, så man chancen for at udvide møbeluniverset til andre lande.

”Vi har store ambitioner og eksport er for os en helt naturlig del af det. Så efter min mening er det bare at komme udover landegrænserne også.” – Christian Østergaard indehaver af BOBO.

Udvidelsen begyndte allerede tilbage i slutningen af 2021, hvor man I BOBO arbejdede på en udvidelse til Færøerne, også her betalte det hårde arbejde sig og den Færøske webshop: https://bobo.fo blev lanceret i starten af januar 2022.

Med gode erfaringer i kufferten fra Færøerne og en god skabelon til hvordan det kunne gøres, så blev der allerede i januar set mod det svenske marked.

Det svenske marked er oplagt for BOBO, ikke mindst fordi det er et stort marked, der virkelig har taget online shopping til sig, men ligeledes fordi:

”Møbler er et meget logistiktungt produkt, så for os giver det mening at fokusere på nærmarkederne først” – Christian Østergaard, indehaver af BOBO.

Brødrene satte en ambitiøs deadline for udvidelsen til Sverige og knoklede derudaf, de måtte dog se sig indhentet af tiden, da lanceringen af webshoppen gik i luften én dag efter den ambitiøse deadline.

Alligevel udtaler Christian Østergaard med en vis jysk beskedenhed at ”lanceringen og processen op til har gået fint og så gnidningsfrit som muligt i en generel svær og tumult tid i markedet. Så nu tager vi alt det der kommer efter (salg og drift på og af den svenske webshop) i de næste par måneder, så vi kan få skudt godt gang i det svenske”

Hvad er BOBO?

BOBO er et online møbel forhandler, med et bredt men samtidigt unikt sortiment. Møbler og interiør der passer ind i alle hjem, krydret med unikke produkter som man ikke finder andre steder.

Historien startede helt tilbage i 2008, hvor det var far og søn som drev BOBO som en fysisk møbelbutik. I 2010 valgte man dog at udvide med en tilhørende webshop.

Da hele BOBO-konceptet blev sat til salg i 2015, slog de nuværende ejere tvillingebrødrene Christian og Nicolai Østergaard til.

Det var dog med en noget anderledes plan for hvad BOBO skulle være og blive til. Brødrene valgte at koncentrere sig fuldt ud om onlineuniverset. Hvorfor BOBO nu har udviklet sig til en webshop med mere end 20.000 forskellige varer, hvor god og personlig service er i højsædet. Med salg i Danmark, Grønland, Færøerne og nu Sverige.