Millioninvestering lander nu hos IT-virksomheden Startupcentral.dk, som hjælper selvstændige og iværksættere med at udleve deres iværksætterdrøm.

Den nye investeringsfond Bjergegaard & Co. har foretaget deres første investering. Startupcentral.dk er udvalgt blandt 100 henvendelser. Grunden til dette er, at brødrene Anders og Martin Bjergegaard, som er grundlæggerne af investeringsfonden, begge har en stor passion for iværksætteri. Derudover er de begge erfarne iværksættere og investorer, de står blandt andet bag Godt Smil, Startupbootcamp og Rainmaking.

Anders Fogh, CEO og founder af Starup Central, ser meget frem til det nye samarbejde.

”Startup Central kan ikke være mere tilfredse end vi er i dag! Vi har taget et stort step op i vores egen udvikling og professionalisering i forhold til vores egne medlemmer, coaches og samarbejdspartnere. Det er kun begyndelsen.” – siger Anders Fogh.

Startupcentral.dk er en digital baseret netværksplatform, som dermed passer perfekt ind i nutidens behov, hvor alt bliver mere og mere digitaliseret – ’born digital concept’. Det betyder, at it-platformen professionaliserer iværksættere med:

  • et unikt netværk/community – snart med 1000 medlemmer
  • 1:1 sparring fra over 70 erhvervscoaches
  • fordelsprogram der sparer omkostninger
  • professionelle digitale værktøjer til forretningsudvikling

Bjergegaard & Co. siger således om deres nye investeringsprojekt:

”Startup Central er helt klart den digitale platform, som rammer bedst i forhold til at hjælpe iværksættere med deres forretningsudvikling og skabe netværk i Danmark.”

Startupcentral.dk vil bruge investeringen til for alvor at sætte Danmark på kortet over iværksætterlande. Virksomheden hjælper allerede over 900 iværksættere landet over, der repræsenterer 53 brancher fra dansk erhvervsliv.

Startupcentral.dk skal vækste både med nye medlemmer og ved at udvikle og stille de rette værktøjer og serviceydelser til rådighed, så medlemmerne lykkes med deres virksomhed. Starupcentral.dk har nemlig en vision om, at alle skal have ret og vilkårene til at udleve deres iværksætterdrøm. Flere skal simpelthen have mulighed for at få og skabe de bedste rammer for at lykkes med deres iværksætterrejse.

For Startupcentral.dk betyder de nye økonomiske muligheder både at de bliver flere nøglekollegaer til at skabe værdi for medlemmerne, understøtte coaches og fordelsleverandører, samt en vækst i community’et, så iværksætterdiskussionerne bliver endnu mere spændende.

Bjergegaard & Co. siger om iværksætterplatformens potentiale:

”Vi kan se, at der er et stort potentiale. Bare i Danmark kan man vokse rigtig meget. Dertil er der også et udenlandsk potentiale. Startup Central er allerede profitable, når vi kommer ind, så forventningen er klart at det er kapital til at vokse endnu hurtigere.”