Fonden Bjergegaard & Co. geninvesterer i Startupcentral.dk, der er Danmarks førende digitale iværksætterplatform og netværk. Succesen har været kæmpe stor og det resulterer nu i, at fonden investerer endnu mere i Startupcentral.dk.

Investeringsfonden Bjergegaard & Co. investerede tilbage i december 2021 i Startupcentral.dk, grunden til investering dengang var den store passion for iværksætteri. Martin Bjergegaard siger følgende om geninvesteringen “Vi har valgt at lave en investering mere i Startup Central, fordi medlemsbasen er vokset med 50 % siden vi gik ind med den første investering for få måneder siden. Det vidner om et stort behov og et oplagt potentiale.” siger Martin Bjergegaard og uddyber hvorfor investeringen er vigtig for hele Danmark:

“Vores motivation for at investere i Startup Central er, at Danmark har brug for flere iværksættere. Startup Central er det private initiativ her i landet, som vi synes er bedst til at støtte op om nye iværksættere, og hjælpe dem til at lykkes”

“Først nedlukninger, så krig og nu krise. Det er udfordrende at være iværksætter i dagens Danmark, og man må indgå i netværk for at kunne klare sig. Det bedste netværk for iværksættere i Danmark lige nu mener vi, er Startup Central og derfor foretager vi nu endnu en investering i dem.”

Geninvestering skal bruges til at hjælpe endnu flere iværksættere til at udleve deres drøm og dermed være med til at vækste Danmark og styrke vores velfærdssamfund. Siden investering i 2021 er der sket meget hos Startupcentral.dk. Blandt andet er en app blevet udviklet. Her kan iværksættere tilgå iværksætternetværket Startup Lounge.

“Startupcentral.dk modtager endnu en millioninvestering, og det sker samme dag som iværksætterplatformen lancerer den nye app, så du kan tage hele dit medlemskab og netværk med i lommen på din rejse som selvstændig iværksætter. Siger Karsen Koed, bestyrelsesformand i Startupcentral.dk og uddyber, hvad den nye kapital skal bruges til:

”Vi er stolte og glade for at tiltrække yderligere kapital fra Bjergegaard & Co. Den skal investeres i produkt og indholdsudvikling af vores netværksplatform – for vores vision er, at alle skal have ret til og lige mulighed for at blive iværksættere.”

Founderen selv, Anders Fogh, er meget stolt over geninvestering og siger således om den nye kapital:

”Jeg ser fondens ekstra kapitaltilføjelse, som et kæmpe skulderklap! Vi skal polstrer os og vi skal udvikle os til at være mere værdifulde for iværksætteren end vi allerede er. Jeg mener, at behovet for forretningsudvikling on demand, er fremtiden for alle virksomhedsejere.”

”I løbet af det næste års tid vil I se Startup Central i langt flere henseender, vi er allerede gået over til en engelsk version og version 1 af vores apps er tilgængelige. Det er godt for Dansk Iværksætteri, at vi har fået tilføjet yderligere kapital.” Siger Anders Fogh.